ПОСЛЕ РАЗВОДА ПОСТАЛИ СУ ПОСЛОВНИ ПАРТНЕРИ: Бивши супруг Горице Нешовић после је основао нову породицу (ФОТО)

Novosti online

06. 10. 2022. у 18:09

НОВИНАРКА шармантног осмеха и препознатљивог гласа Горица Нешовић преминула је данас у 59. години.

ПОСЛЕ РАЗВОДА ПОСТАЛИ СУ ПОСЛОВНИ ПАРТНЕРИ: Бивши супруг Горице Нешовић после је основао нову породицу (ФОТО)

Фото: Принтскрин Јутјуб/РТС

Рођена је 15. маја 1964. у Београду, где је завршила основну школу и гимназију. Каријеру радијске водитељке започела је 1982. године на Студију Б. Никада се није плашила да изнесе своје ставове, али на врло занимљив начин. По томе ће остати и упамћена.

Почетком деведесетих водила је емисије на Трећем каналу. Вратила се на Студио Б, па као програмска директорка Радија Б92 и водитељка јутарњег програма у Србији Дизање.

Радио-водитељка Горица Нешовић десет година је провела у браку са Слободаном Нешовићем Локом, кога многи знају као једног од учесника емисије „Четири и по мушкарца“. После развода, наставила је да живи са њиховим сином Марком, суочавајући се са епитетима „самохрана мајка“ и „распуштеница“. А на ту тему је имала много тога да каже, те је све истакла у свом блогу.

- Добро је да са бившим партнером останемо у добрим односима, не само због деце, већ и због заједнички проведених година које су биле лепе. Не траје све вечно. Односи треба да се негују – некада успе, некада не. Свакако је добро кад је развод договор. И за то се ваља потрудити ‒ причала је, напомињући да је срећна што је сама могла да одлучује о својој судбини и не зависи ни од кога.

Иако се никада није јавно пожалила на бившег мужа, који се касније поново оженио и засновао другу породицу, на основу ових речи омиљене радио-водитељке многи су закључили да је сина сама издржавала. То је на неки начин потврдила колумном, у којој се осврнула на тему алиментације.

- Алиментација, каква ружна реч. Асоцира на нешто мучно, немогуће, на бол у стомаку, на неправду, на систем који не функционише. Више звучи као болест, него као правда за децу. Алиментација као деменција - написала је уз опаску. - Да се разумемо, не дугују они те паре својим бившим женама, већ својој, заувек, деци.

Иако се тачно не зна да ли су у добрим односима, бивши супружници данас су пословни партнери.

- Ако је неко с неким био у браку, то прво говори да је морало у том браку да вам буде и добро. Па, не могу ја као нека будала да пљунем у те године - објаснила је својевремено Горица.

Како је додала, она Локи одлично зна и врлине и мане, а сви се разликујемо као људска бића и с годинама сазревамо.

По растанку с Горицом, Лока је ступио у брак с Иреном Нешовић.

БОНУС ВИДЕО - НАЈСТАРИЈА ГЛУМИЦА НА СВЕТУ: Бранка Веселиновић напунила 104 године

(Стил)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (1)

ПРЕЖИВЕО УЗ ПОМОЋ КОЦКЕ Како је Бјела живео у Америци - сниматељ открио непознате детаље: Извукао нас је