НИЈЕ КАСНО ЗА ЛЕТОВАЊЕ У ДВОЈЕ: Предлажемо вам два хотела у Хургади, оријентисаних на уживање одраслих пре свега

Промо

03. 10. 2022. у 16:00

Годишњи одмори се неретко и очекивано, повезују за одмор са породицом, за одмор са децом, па се фокус при избору хотела ставља на садржаје и анимације које ће најмлађе заокупити, како би на тај начин и родитељи, или баке и деке, могли да нађу који тренутак мира.

НИЈЕ КАСНО ЗА ЛЕТОВАЊЕ У ДВОЈЕ: Предлажемо вам два хотела у Хургади, оријентисаних на уживање одраслих пре свега

Фото: Промо

Нити су све породице истог састава, нити су сви одмори са децом, па зато издвајамо неке од изузетних понуда за летовање у Хургади уколико не путујете са децом и желите хотел који ће се потпуно посветити услугом и садржајем да анимира и одушеви вас.

Фото: Промо

За Fort Arabesque Resort Spa & Villas 4+* сте сигурно већ чули. Налази се у месту Makadi Bay, на својој приватној плажи, на око 20км од Хургаде. Комплекс има два дела – Fort Arabesque Beach Resort & Spa & Fort Arabesque The Villas (само за старије +16). Данас ћемо пажњу посветити овом другом делу.

Фото: Промо

Fort Arabesque The Villas је део хотела каскадно оријентисан, неколико редова са вилама које су повезане базеном али тако да свака има довољно приватности. Вила Vila swim up one bedroom је величине око 90м2 и састоји се од дневног боравка и спаваће собе, има терасу и директан излаз на базен.  Vila swim up two bedroom је дуплекс величине око 90м2 и састоји се од две спаваће собе, дневног боравка, два купатила.

Фото: Промо

Услуга у хотелу је Premium All Inclusive. У делу Fort Arabesque The Villas гостима су на располагању два a la carte ресторана – The Pavilion (доручак и вечера) и Club 159 (ресторан-бар, служи ручак и вечеру), као и La Piazza. 

Фото: Промо

Плажа овог хотела је једна од најлепших у регији Црвеног мора и главни је адут овог хотела. Широка је 600 м, са неколико места за снорклинг (корални гребен са живим, шареним коралима и рибицама), али и више обележених коридора где може лепо да се уђе у море, без обуће за купање. Плажа је јако лепо уређена и на њој се налазе ресторан, бар, тоалети, анимација, неколико спортских терена... Гости хотела могу без доплате да користе сунцобране, лежаљке и пешкире.

Фото: Промо

На истој плажи, налази се и одвојени део хотела, практично хотел за себе – Fort Arabesque West Bay Resort 4+*, који је реновиран у потпуности 2021. године. Хотел је намењен само одраслим особама, старијим од 16 година.

Фото: Промо

Услуга у хотелу је All Inclusive – доручак, ручак и вечера (самопослуживање – избор више јела по хотелским правилима). У концепту су и ужине, сладолед и локална алкохолна и безалкохолна пића. Гостима су на раполагању ресторани – The West Bay (главни ресторан), La Piazza и Club 159 (уз доплату). У понуди су и бројни барови у окиру целог ресорта.

Фото: Промо

Хотел у понуди има четири базена од којих се греје један, аеробик у води, стони тенис, терене за тенис...

Уколико сте више расположени за боравак у сувом центру Хургаде, а истовремено изузетно цените модеран дизајн, елеганцију и подразумева се, добру услугу, имамо још један предлог.

Jaz Casa Del Mar Beach 5* налази се на новом шеталишту Хургаде (Мемша), од старог дела, Сакале и аеродрома је удаљен око 5км. Лепо уређен хотел који због своје одличне локације, садржаја и низа спортских активности које организује представља добар избор за све оне који желе да свој одмор проведу недалеко од центра града у хотелу са добром услугом и садржајем.

Хотел се налази у једној од најлепших лагуна у Хургади. На плажи је већи део лепа купалишна зона са постепеним уласком у дубину. Гости хотела могу без доплате да користе лежаљке и сунцобране.

Фото: Промо

Услуга у хотелу је All Inclusive – рани доручак, доручак, ручак, вечера. У оквиру хотела је неколико ресторана – главни ресторан La Palma, Pool Snack Restaurant, Casa Mia (италијанска кухиња), Beach Restaurant (медитеранска кухиња), La Grill и Oriental Restaurant (оријентална кухиња). У понуди је и неколико барова – Cafe De Paris, Lobby Bar, Pool Bar, Sea Breeze, Shisha Corner и Beach Bar. У концепту су локална алкохолна и безалкохолна пића, ужине, сладоледи.  

Хотел има укупно 4 базена за одрасле (од којих се један греје) и 2 за децу, тим аниматора са богатим програмом, fitness центар, стони тенис, одбојка на песку, и терени за разне спортове, мали aqua парк се налази у хотелу Jaz Casa del Mar Resort преко пута улице). Иако није само за одрасле, хотел је изгледом и политиком врло оријентисан на задовољство одраслих и то се налази у првом плану.

Можда сте баш овакву понуду тражили, можда сте баш планирали путовање у пару или просто без деце, можда желите хотел искључиво за одрасле, можда ћете на овом линку пронаћи баш онај који вам одговара, а налази се у категорији само за одрасле. Ако пак тражите нешто потпуно супротно, јер планирате одмор са породицом, за вас имамо широку понуду породичних хотела.

Целокупна понуда агенције за остатак 2022. године је на званичном сајту где можете у сами направити online резервацију, а за сва питања и савете се можете обратити контакт центру на 011/655 78 00.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СТРАВИЧНО Питон дугачак 3 метра зграбио дечака (5), угризао га и одвукао у базен: Вребао је у жбуњу, видео сам велику црну сенку (ВИДЕО)