НАОРУЖАЈТЕ СЕ СТРПЉЕЊЕМ: Велика гужва на Хоргошу, теретњаци чекају 6 сати, путничка возила сат и по

Танјуг

25. 08. 2022. у 18:06

ПРЕМА информацијама Управе граничне полиције од 17 и 10 на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 360 минута, а за путничка моторна возила задржавање је 90 минута.

НАОРУЖАЈТЕ СЕ СТРПЉЕЊЕМ: Велика гужва на Хоргошу, теретњаци чекају 6 сати, путничка возила сат и по

Фото: Танјуг

На граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута, док је на Батровцима на излазу задржавање за путничка возила 40 минута, а за теретна 120 минута.

На граничном прелазу Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.

На Градини, на улазу, задржавање за путничка возила је 30 минута, а на Прешеву, на улазу 90 минута.

На граничном прелазу Шид, на излазу из земље путничка возила чекају 40 минута, а теретна 120 минута, док на граничном прелазу Гостун, на улазу и излазу, путничка возила чекају 30 минута, а на прелазу Котроман, на улаз 40 минута.

Путеви Србије упозоравају на измене у режиму саобраћаја због радова на појединим деоницама, па тако на деоници петља Сурчин - петља Остружница до 1. септембра од 8 до 16 часова због радова на рехабилитацији коловоза у десној саобраћајној траци на мосту преко реке Саве саобраћај ће из правца Новог Сада ка Београду бити преусмерен на новоизграђени део моста (супротан смер), правац Београд ка Новом Саду.

На деоници Мајданпек - Рудна глава до 1. новембра због радова на рехабилитацији пута саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

Због радова на коловозу на деоници Мали Пожаревац - Младеновац, код надвожњака Селтерс до 5. септембра од 7 до 17 часова саобраћај ће се одвијати уз наизменично пропуштање возила и алтернативно за путничка моторна возила градским саобраћајницама.

На деонции Панчево - Вршац, код Влајковца у току су радови на поправци моста преко канала Дунав - Тиса - Дунав, уз наизменично пропуштање возила.

На деоници Добра - Доњи Милановац до 29. новембра због радова на рехабилитацији саобреаћај се одвија уз наизменично пропуштање возила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

КАКО СЕ ПРАВИЛНО КУВАЈУ И ПРЖЕ ЈАЈА: Савети кувара - 11 грешака које сви правимо