АНИН ЖИВОТ ЗАВИСИ ОД ЛЕЧЕЊА У ЈАПАНУ: Помозимо младој Крагујевчанки да оздрави и посматра своју ћерку (5) док расте

Novosti online

17. 08. 2022. у 22:14

ДО тог понедељка 13. јуна, Крагујевчанка Ана Милетић (40) живела је сасвим обичан и једноставан живот вољене мајке петогодишње девојчице и супруге.

АНИН ЖИВОТ ЗАВИСИ ОД ЛЕЧЕЊА У ЈАПАНУ: Помозимо младој Крагујевчанки да оздрави и посматра своју ћерку (5) док расте

Фото: Приватна архива

А онда је због главобоља којеје имала неко време отишла код лекара и сазнала језиву истину да има Glioblastoma multiforme gradus 4 - најбрже растући тумор на мозгу. Ана је оперисана на неурохируршкој клиници у Београду 17. 6. 2022. године. У току су хемио и радио терапије. И нажалост, за ову младу жену више не постоје у Србији друге опције лечења.

- Прогноза је веома лоша прогноза и од стране лекара који вам то кажу на клиници. На располагању имате радио и хемиотерапију у Србији и то траје месец дана и то је оно што имате као пут у овом тренутку - каже Ана.

Тај пут, после операције, Ана пролази сада. Супруг и петогодишња кћерка стално су уз њу. Недају јој да клоне.

- Ана је велики борац, она ће учинити све што може, позитивна је, само јој треба дати оруђе са којим ће се борити - истиче супруг Миљан.

А то оруђе и једина нада за излечење је јапански лек - лек Делитакт.

Фото: Приватна архива

- С обзиром да се ради о врло агресивном тумору, време ми је од непроцењивог значаја, а неопходно је да након спроведене терапије у Србији, наставим лечење у Јапану, где смо већ успоставили контакт са проф. Минору Танаком, преко наше амбасаде у Токију, на Универзитетској клиници у Токију, где се примењује иновативна терапија леком Делyтацт. Тамо је лек регистрован и излечење је 92 посто, то је оно што су нам њихови лекари званично потврдили - каже Ана.

Уз помоћ хуманих људи, што преко индивидуалних акција, што преко Фондације „Буди хуман“ за Анино лечење до сада је прикупљено 400.000 евра. Нажалост, то је само износ неопходан за терапију. Новац је потребан још за путовање, као и боравак у Јапану и трошкове које би Ана могла имати, као и за партиоца. Јер ова болесна мајка не може сама на пут.

Фото: Приватна архива

Број рачуна за уплату

Сви људи добре воље, који могу и желе да уплате помоћ, могу то учинити на динарски текући рачун банке Поштанска штедионица а.д:

200-128419063-61 ili devizni: 200-128419179-04

(Beneficiary customer: IBAN: RS35200000012841917904; Name: Ana Miletic; address: Ivana Milutinovica 29 Kragujevac Serbia);

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СТРАШАН РУСКИ НАПАД: Ваздушно-космичке снаге жестоко удариле- уништени непријатељски положаји, има погинулих

СТРАШАН РУСКИ НАПАД: Ваздушно-космичке снаге жестоко удариле- уништени непријатељски положаји, има погинулих

МИНИСТАРСТВО одбране Русије саопштило је да су његове Ваздушно-космичке снаге у понедељак гађале положаје терористичке организације Џабхат ал-Нусра у Идлибу, убивши и ранивши већи број терориста те организације и уништивши њихове положаје.

04. 10. 2022. у 22:56

КО ЈЕ ГЛАСАО ЗА ОВО? Говор Лиз Трас прекинули критичари, ево како им је одговорила

"КО ЈЕ ГЛАСАО ЗА ОВО?" Говор Лиз Трас прекинули критичари, ево како им је одговорила

БРИТАНСКА премијерка Лиз Трас обећала је у среду да ће провести Британију кроз "олујна времена" и преобразити британску економију, у покушају да поврати ауторитет у својој странци која се побунила након хаотичних првих месец дана на власти.

05. 10. 2022. у 17:47

Коментари (1)

ХОТЕЛ НА НАЈЛЕПШОЈ ПЛАЖИ У ГРАДУ: Хотел Continental је познат по томе да представља одличан однос цене и квалитета