НА ПЕШЧАНОЈ ПЛАЖИ И У ОБИЉУ ЗЕЛЕНИЛА: Чувени хотел из ланца надалеко познатог по квалитету и доброј услузи

Промо

13. 08. 2022. у 16:00

У обиљу предивних хотела у Анталији, истиче се један, кројен за породични одмор. Истиче се по невероватном зеленилу и бескрајном избору садржаја, па је веома популаран и добро познат међу туристима.

НА ПЕШЧАНОЈ ПЛАЖИ И У ОБИЉУ ЗЕЛЕНИЛА: Чувени хотел из ланца надалеко познатог по квалитету и доброј услузи

Фото: 1А

У питању је IC Green Palace Hotel 5*, на око 25км од центра Анталије, сачуван од градске вреве. Излази на своју, пешчану плажу и баш као што би се и по његовом имену дало наслутити, посебна чар IC Green Palace Hotel 5* је раскошно зеленило у које је ушушкан. Мирисна борова шума, поносна, висока, стабла палми, пажљиво одржаване и брижно уређене баште са егзотичним врстама. Додајте томе прекрасно плаву боју медитеранског мора, симпатичне дрвене мостиће и бројне базене налик лагунама. Рај је ту, пред вама.

Фото: 1А

Хотел IC Green Palace Hotel 5* има преко четири стотине соба, различитих типова - стандардних, породичних, па и председничких апартмана, како би изашао у сусрет потребама најразличитијих гостију.

Фото: 1А

Нема места за бригу ни када је гастрономско уживање у питању, хотел пружа all inclusive услугу, а поред главног ресторана, постоји чак још шест a la carte ресторана најразличитијих кухиња, од пикантне мексичке, преко традиционалне турске, све до ресторана са специјалитетима од рибе и морских плодова. Неколико барова и кафића на располагању су за освежење са ногу, или релаксацију уз капућино.

Фото: 1А

Расхлађење од врелих анталијских дана може се наћи и на неком од шест базена хотела, са разноликим садржајима, попут базена са анимацијама или тобоганима. Наравно и на најмлађе се посебно мислило, тако да хотел има дечији базен и клуб за децу са изузетном анимацијом и тематским дневним и вечерњим забавама, па ће и њима боравак у хотелу остати у сјајном сећању.

Фото: 1А

Оно што родитеље сигурно радује, јесте да у хотелу IC Green Palace Hotel 5* деца која имају до 15 година бораве сасвим бесплатно, јер спада у специјалну категорију „двоје деце гратис“.

Фото: 1А

Да ваш одмор буде потпун, да се максимално напуне батерије, то је нешто на шта се у хотелу IC Green Palace Hotel 5* посебно обраћа пажња. Комплекс поседује аутентични спа центар са сауном, ђакузијем и турским купатилом, где гости могу да се препусте и максимално опусте, како да би наградили своје тело, тако и да одморе очи, разбистре главу и саберу утиске. Оно што овај фитнес и спа центар посебно издваја су масаже, са традиционалним источним стиловима, па ће се гости после третмана осећати као да су на далеком Балију, а амбијент хотела ће тај осећај посебно употпунити.

Фото: 1А

Хотел IC Green Palace Hotel 5* се налази у понуди агенције „1 А Травел“, која је специјализована за аранжмане у Турској. Целокупна понуда агенције за сезону 2022. године је на званичном сајту, а за сва питања и савете се можете обратити контакт центру на 011/655 78 00.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ТРПЕО НЕСНОСНЕ БОЛОВЕ: Мушкарац показао шта је два месеца носио у телу - слика је обишла свет (ФОТО)