ЗА НАЈБОЉИ ЕСЕЈ: Фондација за српски народ и државу доделила Годишње студентске награде за 2022.

Novosti online

04. 07. 2022. у 17:16

ФОНДАЦИЈА за српски народ и државу данас је доделила Годишње студентске награде за 2022. годину за најбољи есеј на изабрану тему.

ЗА НАЈБОЉИ ЕСЕЈ: Фондација за српски народ и државу доделила Годишње студентске награде за 2022.

Фондација за српски народ и државу

Стручни жири у саставу: др Жика Бујуклић (редовни професор Правног факултета у Београду), др Бранко Ракић (редовни професор Правног факултета у Београду), др Милица Весковић Анђелковић (доцент Филозофског факултета у Београду), Иван Мркић и др Зоран Миливојевић (дипломата) једногласно је донео одлуку да се додели једна прва, две друге и две треће награде. Награда за освојено прво место припала је Василију Марковићу (мастер студије при Универзитету у Београду), за освојено друго место Милану Миленковићу (Филозофски факултет у Београду) и Стефану Шћепановићу (Правни факултет у Београду), док је трећа награда припала Марини Бишевац (Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију у Београду) и Хелени Ћетојевић (Филозофски факултет у Новом Саду).

Награђеним студентима се обратио проф. др Жика Бујуклић, председник Жирија за доделу Годишње студентске награде који им је поручио да наставе да корачају путем који су кренули и истакао да су они, и поред изузетно тешких тема које су ове године биле предвиђене конкурсом, успели да у потпуности одговоре на постављене теме. Фондација и овом приликом честита добитницима награда и захваљује се свим учесницима конкурса.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НАЈБОЉИ ОД НАЈБОЉИХ: Луксуз који је непревазиђен, употпуњен невероватном природом и у потпуној интими зелених брдашца Бодрума