ВЕЛИКА ФИЛМСКА АКЦИЈА: "Филмско лето" у биоскопима - Промотивна цена карата за све филмове сваког радног дана до 18х

Промо

01. 07. 2022. у 15:44

Узбудљиво филмско лето "за свачији џеп", може да почне! Љубитељи кинематографије, вреле летње дане моћи ће од данас да проведу уз најактуелнија филмска остварења по посебним летњим повластицама.

ВЕЛИКА ФИЛМСКА АКЦИЈА: Филмско лето у биоскопима - Промотивна цена карата за све филмове сваког радног дана до 18х

Фото: В. Данилов

Наиме, у оквиру велике филмске акције "ФИЛМСКО ЛЕТО" У БИОСКОПИМА МТС ДВОРАНА, ЦИНЕ ГРАНД БИГ РАКОВИЦА, ВИЛИН ГРАД И ЦИНЕ ГРАНД ДЕЛТА ПЛАНЕТ У НИШУ која почиње о1. јула и траје до 31. августа, посетиоци биоскопа моћи ће све филмове са репертоара да погледају по специјалној промотивној цени од 370 динара, сваког радног дана до 18х.

У наведену цену нису укључене доплате за 3Д пројекције, као и доплате за посебне додатке.
 
Тако ће већ ове недеље по промотивним ценама, филмофили моћи да погледају двочасовну биографску причу о животу и раду краља рокенрола ЕЛВИС са Остином Батлером у главној улози , која је пре свега седам дана доживела своју премијеру, а на репертоару биоскопа наћи ће се и ТОП ГАН наставак чувене акције у којој главну улогу тумачи Том Круз; као и авантуру СВЕТ ИЗ ДОБА ЈУРЕ: НАДМОЋ.

За целе породице и најмлађе посетиоце ту су анимације БАЗ СВЕТЛОСНИ И МАЛЦИ 2: ГРУОВ ПОЧЕТАК , док од 06. јула љубитеље научно - фантастичних акција очекује коначни долазак на филмско платно спектакла ТОР: ЉУБАВ И ГРОМ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШТА КАЖЕ ЗАКОН: Сме ли се возити у папучама и штиклама - међу возачима постоји велика заблуда везана за ову тему