ОВАКАВ ХОТЕЛ СВИ САЊАМО: Склад са природом преточен у најфинији луксуз

Промо

30. 06. 2022. у 16:00

ИМА места на којима лето траје дуже, а на самом старту има најлепши облик. Где је почетак лета лепши него уз обалу плавог мора, обалу обраслу у боровима, где ход по сувим иглицама доноси мирис који се у ноздрвама задржава до краја лета, а и касније, све до зиме...

ОВАКАВ ХОТЕЛ СВИ САЊАМО: Склад са природом преточен у најфинији луксуз

Фото: 1А

Ако чезнете за местом на ком ћете се максимално опустити и напунити батерије, далеко од свакодневне ужурбаности, савршена дестинација за вас је Турска, добро позната по хотелима беспрекорне услуге и прелепом морском амбијенту. Уколико за ваше летовање одаберете баш Турску, сигурно је да ћете се са вашег одмора вратити свежи и одморни, маштајући већ о следећем летовању на истој дестинацији.

Фото: 1А

Да би одмор био потпун, битно је да изаберете хотел који ће испунити сва ваша очекивања, а управо такав хотел налази се у шармантном Бодруму и део је луксузног ланца „Titanic". Titanic Deluxe Bodrum 5* је раскошан хотел који се пружа дуж приватне плаже на обали Егејског мора, ушушкан у једном од најлепших залива Бодрума. Гостима су на располагању 4 лепо уређена базена, мноштво забавних активности за децу и 5 ресторана, који на менију имају разне укусне специјалитете, које ћете дегустирати уз задивљујући поглед на залив.

Фото: 1А

У хотелу Titanic Deluxe Bodrum 5* је услуга увек на врло високом нивоу, па можете бити сигурни да ће све бити подређено вашем савршеном одмору. За потпуну релаксацију препустите се умирујућој атмосфери СПА центра хотела, који се простире на 2.500 м2 и са очаравајућим погледом на Егејско море мами на уживање и чист луксуз. Мир, тишина, масаже и третмани прилагођени сваком госту учиниће да се ваш дух и тело у потпуности одморе. Оно по чему је овај СПА центар специфичан је турско купатило уређено у стилу османске архитектуре, па ћете имати прилику и да се боље упознате са турском традицијом и културом. Гостима су на располагању и отворени и затворени базен, један за одрасле, издвојен у мирном делу СПА центра, и други прилагођен деци и дечијим играријама.

Фото: 1А

За малишане,  хотел је припремио раскошан садржај, тако да, уколико на одмор идете са породицом, вашу децу без бриге можете препустити професионалном тиму аниматора у „Tini Kids Clubu", док за то време можете изабрати своју дозу забаве, било да је то нека од спортских активности, или „ленчарење" поред базена са феноменалним погледом, у природном хладу густог зеленила, док се чаша са хладним пићем зноји поред вас.

Фото: 1А

Хотел Titanic Deluxe Bodrum 5*, на обронцима брда прекривеног боровим шумама, припијен уз плаветнило Егејског мора, место је за идиличан и луксузан одмор за госте истанчаног укуса. Испуњава жеље и најзахтевнијим гостима, па многима постаје омиљено место за одмор и радо му се враћају.

Фото: 1А

Због свега наведеног смо сигурни да, уколико изаберете хотел Titanic Deluxe Bodrum 5* за ваш одмор, нећете погрешити, па вам препоручујемо да већ данас посетите званичан сајт агенције „1 А Травел", која у својој понуди, осим овог хотела, има велики број аранжмана, како за Бодрум, тако и за Анталијску регију. За сваки савет и недоумицу можете позвати контакт центар агенције на 011/655 78 00, и љубазни запослени ће вам радо помоћи да испланирате ваш савршен одмор.

Фото: 1А

Уколико вам то, због великог интересовања и оптерећености свих линија, не пође за руком, можете нам се обратити и на друштвеним мрежама Facebook или Инстаграм.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЧУВАР ТАЈВАНСКОГ НЕБА: Тиен-Кунг 3 - домет 200 км, уништава више циљева одједном