ИМА МЕСТА ЗА ТУНИС: Уколико трагате за другачијом дестинацијом за летовање, предлажемо Тунис

Промо

29. 06. 2022. у 16:00

Захваљујући дугачким плажама, садржајним хотелима и богатом ноћном животу, Port El Kantaoui је од 1979. године, када је започета његова градња, постао омиљена дестинација, како за младе, тако и за породице жељне доброг одмора.

ИМА МЕСТА ЗА ТУНИС: Уколико трагате за другачијом дестинацијом за летовање, предлажемо Тунис

Фото: Промо

Од тада до данас, Порт је порастао у велику туристичку зону око прелепе марине, где се истовремено може усидрити и до 300 јахти. У марини се налази велики број продавница, кафића, ресторана и чувена фонтана са светлосно - музичком кореографијом. Таксијем или локалним превозом се лако и брзо стиже до Soussea, али и до Хергле, малог берберског села са неколико одличних ресторана и посластичарница и очуваним локалним начином живота.

Фото: Промо

Port El Kantaoui се налази 6 км северно од места Сус, уређен је и чист, прилагођен туристима, идеалан за шетње, са пуно раскошног зеленила и разнобојног цвећа. Архитектура, иако модерна, ослања се на традиционалну архиктектуру Туниса, са белим кућама украшеним тиркизноплавим вратима и прозорима. Хотели су грађени у истом стилу И протежу се уз блиставо чисто море, на пешчаним плажама све до града Soussea.

Фото: Промо

Sentido Bellevue Park 5* се налази у поменутом месту Port El Kantaoui, на свега 2км од истоимене луке у којој се налазе бројни ресторани, барови и продавнице. Од центра места Sousse је удаљен око 15км, а од Монастира око 35км. Од најближег аеродрома Енфидха удаљен је око 40км. У непосредној близини хотела налази се аутобуска станица.

Фото: Промо

Хотел припада познатом ланцу хотела Sentido. Отворен је 1994, а последњи пут реновиран 2017. године. Хотел располаже са 390 смештајних јединица. Све смештајне јединице имају балкон или терасу, САТ ТВ, телефон, мини бар, Wi-Fi интернет, климу, сеф, купатило са кадом, посебан тоалет, фен за косу, апарат за кафу и чај.

Фото: Промо

Услуга у хотелу је All Inclusive – доручак, касни доручак, ручак, вечера у главном ресторану (самопослуживање – избор више јела по хотелским правилима). У концепт су укључена локална алкохолна и безалкохолна пића и ужине. Поред главног ресторана, гостима је на располагању једном у току боравка à la carte ресторан (тунижанска кухиња), као и 3 бара (Piano, Pool и Snack bar).

Фото: Промо

За најмлађе су ту mini club (4-12 година), игралиште, дечији базен (отворен и затворен који се греје). Такође, хотел има и maxi club (13-17 година) са свакодневном анимацијом. Хотел има 1 отворени базен за одрасле и децу, као и 1 затворени базен (греје се у одређеном периоду према хотелским правилима), одбојку на плажи, боћање, стони тенис, гимнастику у води, дневне и вечерње анимације. Wi-Fi је бесплатан у хотелу. Гости могу користити теретану без доплате.

Фото: Промо

Sentido Bellevue Park 5* се налази на дугој пешчаној плажи. Употреба сунцобрана, лежаљки и пешкира је уз депозит.

Као и сваке године до сада, Египат и Турска су дестинације за које гарантујемо да ће вам остати у памћењу као најлепша летовања. И ове године, поред Хургаде, у понуди су и Шарм Ел Шеик и Тунис. Уколико Вам је удобније можете направити резервацију и онлине преко нашег сајта који се дичи тиме што штеди време, непотребно расипање штампаног папира и смањује непотребне ризичне контакте за време ситуације у којој се налазимо. За додатна питања и информације, али и резервације, можете нас контактирати и путем call centra, на број 011 655 7800.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖИВОТ ЕНЦА ФЕРАРИЈА: Из свиле у сиромаштво до светске славе