ЈЕДАН ОД НАЈТРАЖЕНИЈИХ ХОТЕЛА У ХУРГАДИ: Хотел у ком се увек тражи соба више и који обилује садржајима за најмлађе

Промо

26. 06. 2022. у 16:00

Хургада је бисер Египатске обале, налази се на Црвеном мору које туристи из пуно разлога зову “Море са седам боја”. Има око 150 хиљада становника али у овом туристичком месту живи и око 10 хиљада странаца који се већином баве туризмом.

ЈЕДАН ОД НАЈТРАЖЕНИЈИХ ХОТЕЛА У ХУРГАДИ: Хотел у ком се увек тражи соба више и који обилује садржајима за најмлађе

Фото: Промо

Простире се на више од 50 км обале. Новосаграђени хотели који својом лепотом одузимају дах, у комбинацији са локалним начином живота дају праву слику Египта

Фото: Промо

Црвено море на коме се налази град јесте прави мамац за туристе који се професионално и аматерски баве роњењем. Идеална позиција града вам нуди могућност разноврсних излета.

Albatros White Beach Resort 5* налази се у самом центру Хургаде, у Мемши, на око 6 км удаљености од аеродрома и око 5км од нове марине у Сакали. Отворен је у марту 2016. године. Огромно пространство и петоспратна хотелска зграда са 473 собе различитог типа, чине овај хотел. Због великог броја разноврсних садржаја за децу, хотел се препоручује породицама са децом. 

Фото: Промо

Хотел се налази на својој, јако лепој, пешчаној плажи, која је дуга 150м. Чине је зона плотке воде и понтон који води директно у дубљу воду. На плажи нема коралних гребена,  а сунцобрани, лежаљке и пешкири су укључени у цену. Пешкире гости могу користити уз картице које добијају по доласку. 

Фото: Промо

Све смештајне јединице у хотелу Albatros White Beach Resort 5* имају клима уређај, ЛЦД САТ ТВ, туш кабину са WC-ом, мини бар, фен, терасу/балкон/прозор од пода до плафона и Wi-Fi Интернет. Стандардне собе могу имати поглед на башту, базен или делимично на море, а Јуниор апартмани су доста пространији, састоје се од спаваће собе и дневног боравка, а имају и ђакузи. 

Фото: Промо

Услуга у хотелу је All Inclusive – што подразумева рани доручак, доручак, касни доручак, ручак и вечеру (по принципу самопослуживања – избор више јела по хотелским правилима). У понуди хотела су и a la carte restorani - Soprano, L’ Asiatique, Saffron i Wow, kao i brojni barovi - Lobby Bar, Sport Bar, White Bar, Millenium Bar, Olympus Bar, Red Sky Bar i Beach Bar. У концепт су укључени сладолед, разне укусне ужине, као и локална безалкохолна и алкохолна пића. 

Фото: Промо

Albatros White Beach Resort 5* има 6 базена – два за одрасле, четири за децу, и то са укупно 16 тобогана, за узраст од 4 до 12 година. Ту су и терени за одбојку на песку, тенис, стони тенис, боћање, а међу осталим садржајима за забаву су гимнастика у води, ватерполо, аеробик и теретана. Обавезно треба присуствовати вечерњим анимацијама које су спектакуларне. 

Фото: Промо

За остале хотеле на истој дестинацији, можете се информисати на нашем званичном сајту агенције „1А Травел“ . Наравно, ту је и цалл центар 011 655 78 00 за додатне информације, питања и резервације. Имајте у виду да је могуће направити и онлине резервацију путем нашег сајта, а тиме уштедети себи време и завршити велики посао из свог дома. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СКРИВЕНО У ПЕЛЕНАМА: Цариници затечени - заплена тешка 2,2 милиона динара (ФОТО)