КОРАК ПО КОРАК: Како да направите налог на једној од најпопуларнијих друштвених мрежа

В.Н.

16. 06. 2022. у 16:00

ПОСЛЕДЊИХ година на дигиталном тржишту вести једна од најпопуларнијих друштвених мрежа је "Твитер".

КОРАК ПО КОРАК: Како да направите налог на једној од најпопуларнијих друштвених мрежа

Фото Shutterstock

Она омогућава корисницима да читају туђе и постављају своје твитове и на тај начин исказују своје ставове о различитим актуелним темама. Данас је врло заступљена и међу политичарима, па се многи државни званичници најпре обрате на овај начин, а тек онда путем телевизије или штампе. Апликација је доступна на свим паметним телефонима и компјутерима, а неопходно је само неколико минута да направите свој профил.

КОРАК 1

За коришћење "Твитера" неопходно је да имате отворену мејл адресу на неком од софтвера (gmаil, hotmail, yahoo). Ако већ имате мејл адресу у претраживач укуцате сајт twiter.com, као и да потом кликнете на sing up.

КОРАК 2

После тога отвориће вам се страница са малом табелом где треба да унесете ваше податке.

Ако су понуђене опције на енглеском језику у делу full name упишите своје име и презиме, у делу username корисничко име, односно онако како желите да се зовете на "Твитеру", password је шифра коју ћете користити приликом отварања налога и email вашу мејл адресу.

КОРАК 3

После уноса свих података кликните на опцију create my account. Затим ће вам се отворити прозорчић у којем треба да унесете слова или бројеве које видите у њему, а онда само кликните на опцију finish.

КОРАК 4

Када вам се отвори креиран налог на "Твитеру", можете да почнете са праћењем особа и постављањем својих твитова. Све оне профиле које запратите посредством опције follow, њихови твитови ће вам се појављивати на почетној страни. Твитови које будете писали морају бити краће садржине, а ако прекорачите дозвољени број карактера морате га поделити на два дела.

КОРАК 5

Твитер-апликацију можете преузети и из google play ili appstorе продавнице за мобилне телефоне. Неопходно је да само у претраживач укуцате "Твитер" и сервер ће вам понудити најбоље дизајнирану бесплатну апликацију. Када је преузмете, потребно је да укуцате све податке редом које смо навели у претходним корацима и апликација ће бити доступна и на вашем телефону.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (0)

ТУЖНА ПРИЧА ЧУВЕНОГ ГЛУМЦА: Гроб Милана Срдоча скроз запуштен