РОМАНТИКА НА НЕШТО МОДЕРНИЈИ НАЧИН: Хотел намењен само старијима од 16 година који знају добро да се забаве

Промо

23. 05. 2022. у 16:00

ДАНАС ћемо посветити пажњу једном од најпровокативнијих хотела, који се налази у Турској, тачније у Белеку.

РОМАНТИКА НА НЕШТО МОДЕРНИЈИ НАЧИН: Хотел намењен само старијима од 16 година који знају добро да се забаве

Фото: Промо

Турска је позната по очаравајућим хотелима савршене услуге, али постоји један који је по свему специфичан и који нећете никада заборавити уколико га посетите, а то је хотел Adam Eve 5*. Намењен особама старијим од 16 година, хотел ставља акценат на врхунску свакодневну забаву и анимацију, подредивши све младима и добром проводу. Са услугом на бази ultra all inclusive, идеалан је за парове, посебно оне који желе да проведу свој медени месец на незабораван начин, уз специјалан „Англемоон“ концепт, али је одлична опција и ако сте одлучили да летујете са пријатељима. У многим луксузним хотелима гости имају личног асистента, а у хотелу Adam Eve 5* имају личног анђела, који брине о гостима и испуњава им све жеље. Како спољним, тако и унутрашњим дизајном, овај хотел се издваја у односу на друге својим младалачким и модерним доживљајем, са услугом која је у свако смислу врхунска.

Фото: Промо

Фото: Промо

Што се тиче гастрономских ужитака, ни ту квалитет не изостаје. Осим редовних оброка у главном ресторану, бројних снацк барова и кафића, гостима је на располагању чак седам а ла царте ресторана, од којих су посебно познати ресторан „Blind“, где се вечера у потпуном мраку и ресторан „Eros“ у ком је романтична атмосфера и служе се јела која су прави афродизијак. С обзиром да је овај ресторан дизајниран за парове, у складу са тим можете вечерати на црвеном кревету. Баш као ови ресторани, у хотелу  је и све друго интересантно и конципирано на специфичан начин. Уместо фасаде, хотел је читав прекривен зеленом, вештачком травом, а хол је украшен са чак 4.980.000 огледала.

Фото: Промо

Када се на Belek спусти ноћ, прозори на хотелу обасјани су разнобојном светлошћу, а тада почињу и ноћни програм и анимација са познатим именима DJ музичке сцене. Ни преко дана не мањка забаве за младе и све оне који се тако осећају. Пет отворених базена, огроман wеллнес & спа центар богат садржајима, и на крају, али никако најмање важно, 300м дуга пешчана плажа са доком. С друге стране, ако ни то није довољно вашем авантуристичком духу, хотел је на само километар удаљености од центра  Beleka, па одмор можете искористити и да се упознате са малим градским центром, прошетате, обезбедите сувенире за драге пријатеље и додатне успомене са летовања.

Фото: Промо

Боравак у хотелу Adam Eve 5* остаће вам засигурно урезан у памћење и пожелећете да испричате пријатељима и породици своје утиске. Зато пожурите и обезбедите своје место у хотелу путем online резервације на званичном сајту агенције “1 А Травел”, која има широку лепезу хотела не само у Турској, већ и у Египту. За сва питања можете позвати контакт центар агенције на 011/655 78 00.

Фото: Промо

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МАКРОН МОЛИО ПУТИНА: Напет телефонски разговор четири дана пре рата: Зеленски вас лаже, људе су спаљивали