ЖЕЛИТЕ ДА ОДУШЕВИТЕ СВОЈЕ НАЈМЛАЂЕ: Нема бољег избора од овог хотела у Бодруму, а ништа мање се ни ви нећете одушевити

Промо

20. 05. 2022. у 16:00

ГУСТО зеленило међу брдима, које надгледа плаве дубине Егејског мора, мир и спокој докле год поглед досеже.

ЖЕЛИТЕ ДА ОДУШЕВИТЕ СВОЈЕ НАЈМЛАЂЕ: Нема бољег избора од овог хотела у Бодруму, а ништа мање се ни ви нећете одушевити

Фото: Промо

Пејзаж који је део магије Бодрумске ривијере. Међу овако прекрасним призорима, као са најлепших фотографија, лежи огроман комплекс који садржи све што вам је потребно за одмор из снова – Vogue Hotel Bodrum 5*.

Фото: Промо

Иако на само 8 километара од центра Бодрума, добро је сачуван од градске журбе, сакривен у заливу над којим се надвијају љупка брдашца. Његово сјајно природно окружење – зеленило траве, дрва палме и бели песак – искоришћени су као инспирација за дизајн овог велелепног комплекса украшеног мноштвом базена.

Фото: Промо

Vogue Hotel Bodrum 5* врло је софистициране, али и довољно опуштене атмосфере за породичан одмор, па вашој деци никако неће недостајати садржаја и занимација. Штавише, уживаће у свету игре у аква парку са 9 тобогана за децу, луна парку, дино парку и дечијем мини клубу, који се простире на чак 5.000м2.

Фото: Промо

Док деца уче како да на најкреативније начине проводе време, постоји велика могућност да ћете се и ви сами изгубити међу огромном избору забаве и анимације у понуди хотела. Одлична теретана, спа и wellness центар врхунског квалитета, спортови на води, тениски терени и вечерње анимације у самом хотелу су на располагању само вама. Покривеност wi-fi интернетом и велике сале за састанке су само шлаг на торти по питању одличне опремљености хотела, па је одлична опција и за пословна путовања.

Фото: Промо

У оквиру ultra all inclusive услуге избор је заиста велики, па поред главног и дечијег ресторана, ту су још 4 a la carte ресторана, сваки са другим типом кухиње (италијански, рибљи, турски и далекоисточни ресторан) и чак 10 барова са разним ужинама и пићима.

Фото: Промо

Vogue Hotel Bodrum 5* налази се у малом и шармантном приморском месту Торба, које и даље одише традициналном турском атмосфером, упркос заносним вилама и хотелима који су се у њему настанили. Бодрум је у самој близни хотела, са занимљивим атракцијама живог града, од модерних продавница, до Музеја подводне археологије међу зидинама чувене тврђаве Светог Петра.

Фото: Промо

Почастите себе изузетним луксузним искуством овог лета, јер Vogue Hotel Bodrum 5* је савршен бег у свет најлепших летњих уживања. Већ данас можете резервисати место у неком од прелепих хотела у понуди агенције „1 A Travel“, путем online резервације, што је одлична уштеда времена и најбржи начин резервације. За сва питања можете позвати и контакт центар на 011/655 78 00, или путем Facebook или Инстаграм. Запратите нас на друштвеним мрежама како бисте међу првима сазнали за најбоље понуде. У понуди су и друге дестинације из наше стандардне понуде, али и Тунис и Шарм ел Шеик, као новитети.

Фото: Промо

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ДЕТЕ (5) ПРЕМИНУЛО ОД ВРУЋИНЕ: Мајка заборавила сина у аутомобилу - нису приметили да га нема