У ПЕТАК У „ВЕЧЕРЊИМ НОВОСТИМА“: Поклон додатак „ТВ Новости“

Novosti online

03. 02. 2022. у 12:15

ЧИТАОЦЕ „Вечерњих новости“ петком очекује најсадржајнији додатак о ТВ програму.

У ПЕТАК У „ВЕЧЕРЊИМ НОВОСТИМА“: Поклон додатак „ТВ Новости“

Фото: Новости

У новом броју „ТВ Новости“ прочитајте:

* БРАНКО ЦВЕЈИЋ О ДРАМИ "ЈУНАЦИ НАШЕГ ДОБА", КУЛТНОЈ СЕРИЈИ "ГРЛОМ У ЈАГОДЕ"...

БРАНКО Цвејић није љубитељ интервјуа, али је одлучио да за "ТВ новости" говори поводом друге сезоне драме "Јунаци нашег доба", која 8. фебруара стиже на РТС 1. Са познатим глумцем нашли смо се у "Последњој шанси" на Ташмајдану, где је снимана култна серија "Грлом у јагоде". Уз осврт на уметничко путовање дуго више од пола века завршили смо разговор који је почео књижевном и филмском посластицом званом "Вишња на Ташмајдану".

- Пре више од педесет година, први пут срео сам се са Синишом Павићем баш овде где сад седимо. Са њим сам касније доста радио и трудио сам се увек да му вратим то што је дивно написао и одиграм све како треба. Почео сам код њега као тинејџер у "Вишњи на Ташмајдану", а завршио као деда у "Јунацима нашег доба". Могло би се рећи да сам направио пун круг.

* ЕКСКЛУЗИВНО -  ГЛУМАЦ ШОН ЕВАНС, ЗВЕЗДА СЕРИЈЕ "МЛАДИ ИНСПЕКТОР МОРС"

ЈЕДНА од најбоље оцењених британских крими серија свих времена "Млади инспектор Морс" стиже 7. фебруара са новим осмим циклусом на канал Епик Драма. У ексклузивном интервјуу за "ТВ новости" глумац Шон Еванс, који је дочарао главног јунака, открива нам у чему је тајна успеха ове серије.

- Има више разлога за Морсову популарност. Он је Холмс шездесетих година прошлог века, што није честа етапа на малом екрану. Углавном је радња детективских серија смештена много раније у прошлост. Људи су носталгични и наша серија их враћа у времена када свет није био тако компликовано место за живот.

* ТАЊА ПЈЕВАЦ О "КАМИОНЏИЈАМА Д.О.О." И "БРАНИОЦУ"

ПОСЛЕ треће године гимназије Тања Пјевац окушала се на Академији уметности у родном Новом Саду и на сопствено изненађење примљена је у прву класу Михаила Мише Јанкетића. О томе како ју је професор сломио и изградио, какав је Ненад Јездић партнер, зашто је "Бранилац" важан за наш ТВ простор и шта очекује Зоку у наставку "Камионџија д.о.о." прича нам у сутрашњем броју.

- Зока је никла ни из чега. У првој сезони није имала ни име. Постојала је само као "Бајина келнерица". Зока истински воли живот, борац је. Има и своје слабости, а једна од њих је Баја. Мислим да је њихов однос препун могућности. Тај простор пулсира и велико је игралиште.

* "ТВ НОВОСТИ" САЗНАЈУ: У ПРИПРЕМИ ТИНЕЈЏЕРСКА ДРАМА "У КЛИНЧУ"

ПОСЛЕ успешног ривалитета у жанру крими филмова у 2021, Милошу Аврамовићу и Аљоши Ћеранићу ову годину ће обележити сарадња, и то у потпуно другачијем жанру. По њиховој идеји, како "ТВ Новости" сазнају, настаје тинејџерска драмска серија "У клинчу". У плану је 30 епизода, а прва клапа требало би да падне у марту, у Београду. Главну улогу изнеће млади музичар Михајло Веруовић, познатији као Војаж (Воyаге).

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

МИШИЋ НА БРЕГАЛНИЦИ: Како је албанска побуна пензионисала Жућу