ДАНИЦА ГРУЈИЧИЋ ЧЕСТИТАЛА НОВУ ГОДИНУ: Обратила се и здравима и болеснима, младима упутила посебну поруку (ФОТО)

Novosti online

02. 01. 2022. у 17:40

ДОКТОРКА Даница Грујичић, начелница одељења за неуроонкологију Клиничког центра Србије данас је, два дана после дочека, искористила прилику да свима честита Нову годину.

ДАНИЦА ГРУЈИЧИЋ ЧЕСТИТАЛА НОВУ ГОДИНУ: Обратила се и здравима и болеснима, младима упутила посебну поруку (ФОТО)

Фото: Форум пацијената

Она је на свом Фејсбуку написала поруку са жељама за наредну годину свима, као и своје планове којима ће она стремити. Из честитке је извукла јаку поруку, а пре свега обраћала се младим људима.

Њене речи можете прочитати у целости у тексту испод:

- СРЕЋНА НОВА 2022! Иза нас је тешка година, многи кажу изгубљена због ЦОВИД-а. Можда је то година која нам је дала шансу да се преиспитамо да не гледамо предалеко неко да погледамо у себе, у своју кућу и двориште. Свака препрека и проблем стварају нову шансу трудите се да тако схватите и ове тешке године које су нас задесиле.

- Пре свега свима вам желим да будете здрави, а свим болеснима да оздраве, мојим колегама да напредују у науци и да постижу што боље резултате и да све интервенције које имају у буду успешне.

- Посебно желим млађим колегама који стасавају да се посвете науци и раду, морате разумети да ако хоћете да будете најбољи не постоје пречице и брзи путеви, само ради и одрицање и поново рад, рад и рад. Волите оно што радите и будите упорни у томе и резултат неће изостати. Колико год вам деловало да је нешто немогуће или недостижно радите на томе упорно и вредно не постоји други пут.

- Чувајте своје породице, ниједан резултат нема вредност ако сте заборавили своје ближње. Желим да сви заједно стварамо здраво инормално друштво у коме ћемо живети. Здраву земљу пуну деце у коме ће се вредновати наука и знање, а забава бити култура и уметност.

- Да нас буде још више и да будемо што бољи.

- Моја мисија је за 2022 је почетак изградње нове зграде Института и да омогућимо нашим најтежим онколошким пацијентима да се лече у најсавременијем Институт у ово делу Европе. Свако мора да има право на достојанствено лечење и сви морамо да радимо на томе, ја ћу прва.

БОНУС ВИДЕО:ЕКСКЛУЗИВНО! НОВОГОДИШЊИ ИНТЕРВЈУ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА ЗА "НОВОСТИ"

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОВАКАВ ХОТЕЛ СВИ САЊАМО: Склад са природом преточен у најфинији луксуз