НЕПРЕГЛЕДНЕ КОЛОНЕ НА ХОРГОШУ: На излаз из Србије се чека по неколико сати

Танјуг

28. 08. 2021. у 15:03

ГУЖВЕ на граничним прелазима широм земље бележе се и овог, последњег викенда у августу, а непрегледне колоне возила могу се видети на граничном прелазу Хоргош.

НЕПРЕГЛЕДНЕ КОЛОНЕ НА ХОРГОШУ: На излаз из Србије се чека по неколико сати

Фото: АМСС/Принтскрин

Путници на Хоргошу за излазак из наше земље данас чекају у просеку око четири сата, а колона у обе траке појединачно досеже чак око пет километара од границе, па све до искључења за насеље Хоргош.

- Чекамо већ два сата, а кажу да ћемо још три или четири. Отишао сам до границе и чуо да је застој код Мађара. Не знам шта толико гледају и траже - каже путник који се са одмора враћа у Немачку.

Путник који у колони чека неколико сати да изађе из Србије каже да у Немачку иде на десетак дана и да му се ово не дешава први пут.

- Ево од 9 до 13 часова чекам, а још нисам близу границе. Сећам се да сам 2019. године чекао око петнаест минута. Ово је страшно и не знам како смо и због чега дошли до оваквих ситуација на граничним прелазима - додао је један од других путника.

Ситуација на уласку у нашу земљу на овом граничном прелазу се знатно разликује у односу на претходне викенде када се овде бележило вишесатно чекање, а сада се максимално чека до пола сата.

АМС С је раније саопштио да су наквеће гужве на изласку из земље према Хрватској и Мађарској.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ОСРЕДАК ЧУВА БЛАГА ПРИРОДЕ: Специјални резерват код Крушевца један од најбогатијих мочварних станишта