Три кључне предности ласерске хирургије простате

Промо

01. 02. 2023. у 10:00

Операцију простате прописује уролог мушкарцима са уринарним поремећајима узрокованим увећаним ткивом жлезде.

Три кључне предности ласерске хирургије простате

Фото: Промо

Ласерска хирургија је максимално безопасна и поуздана метода која проблем решава брзо и минимално инвазивно. Међу постојећим ласерским системима, Тулијум 200 вати је са водећом снагом и прецизношћу. У Србији само специјалисти Ласер Мед-а користе ову напредну технологију.

Шта је то што га чини толико добрим?

 • Користи ласерску енергију уз помоћ које се простата испарава. За разлику од отворене операције која се обавља скалпелом или трансуретралне ресекције (ТУР), која се обавља струјом, ласерска операција протиче потпуно бескрвно. Одсуство резова, крварења и шавова елиминише ризик настанка прираслица и значајно скраћује време опоравка.
 • Највећа могућа снага (200 вати) омогућава да се испаре сви обими простате уз скраћено време оперисања.
 • Водећа прецизност при продирању у ткиво (само 0,2 мм) чини могућим уклањање увећане простате до саме капсуле и гарантује успешно решавање уринарних тегоба.
 • У ЛАСЕР МЕД-у Београд ПО ЦЕНИ КОНСУЛТАЦИЈЕ ради се КОМПЛЕТАН ПРЕГЛЕД ПРОСТАТЕ, који обухвата: консултацију са урологом, мерење обима простате, мерење резидуалног урина, тумор маркер ПСА.

  ЛАСЕР МЕД - 4 филијале у Србији и Бугарској, првокласна техника и једанаестогодишње искуство у ласерској хирургији простате.

  Актуелно: На позив водећих уролога из Скопља, Македоније, тим уролога Ласер Мед-а реализовао је блок операција Тулијум ласером од 200 вати за пацијенте са аденомом простате.

  тел. 011 7 357 357 

  моб. 069 5 357 357

  www.lasermed.rs

  Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

  ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

  ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

  ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

  19. 03. 2023. у 11:19

  Коментари (0)

  НАКОН ВУЧИЋЕВИХ ПИТАЊА МУК: Председник о лажним патриотама (ВИДЕО)