"РЕАКЦИЈА ЈЕ ЧУДОВИШНА!" Шешељ жестоко ударио на Кривокапића због Лепосавића - Нека оде са Милом, заједно ће на сметлиште историје

Novosti online

06. 04. 2021. у 09:33

ПРЕДСЕДНИК СРС проф. др Војислав Шешељ као је да је реакција премијера Црне Горе Здравка Кривокапића којом тражи смену министра Владимира Лепосавића "чудовишна", али каже да га то не изненађује од Кривокапића, јер је још пре пола године рекао за премијера Црне Горе да је "љигавац"

РЕАКЦИЈА ЈЕ ЧУДОВИШНА! Шешељ жестоко ударио на Кривокапића због Лепосавића - Нека оде са Милом, заједно ће на сметлиште историје

Фото: Принтскрин Хепи ТВ

Лидер радикала је на ТВ Хепи рекао да очекује да ће српске странке гласати против смене Лепосавића.

- Ако га жртвују, онда ће имати непоправљиви губитак. Овде се не сме Кривокапићу попустити ни педаљ, макар он правио коалицију са Милом Ђукановићем. У том случају ће обојица на сметлиште историје - рекао је Шешељ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (2)

Dragan R

06.04.2021. 10:49

На жалост, за смену Лепосавића ће поред тренутне опозиције, што је 40 гласова, гласати и сва 4 посланика УРА, а бојим се, ако не сви, а онда већина од 10 Бечићевих посланика, што је више него довољно да Лепосавић буде смењен. Проблем је у томе што такво гласање значи распад Владе и вероватно нове изборе на којима ће се Мило тријумфално вратити.