ИСТОРИЧАР ПРЕДРАГ МАРКОВИЋ: Мило Ђукановић умешан у функционисање “шкаљараца” и “кавчана”

Novosti online

12. 03. 2021. у 13:55

ПРОФЕСОР на Филозофском факултету Предраг Марковић навео је у емисији “Ново јутро” на Пинку да је Мило Ђукановић умијешан у функционисање Кавачког и Шкаљарског клана.

ИСТОРИЧАР ПРЕДРАГ МАРКОВИЋ: Мило Ђукановић умешан у функционисање “шкаљараца” и “кавчана”

Фото Новости

Марковић је истакао да је Црна Гора толико мала да је немогуће да Мило Ђукановић није упознат са криминалним радом два најокорелија клана у региону.

– Магарци из два которска села. Стварно верујете да Мило Ђукановић нема ништа ту? Колика је то земља? Ово је за Србију од виталне важности – изјавио је Предраг Марковић у “Новом јутру”.

Црну Гору чекају круцијални локални избори у Никшићу, врло важни за даље истјеривање режима ДПС-а из свих пора власти. Демократски фронт је главни конкурент:

– На парламентарним изборима су побиједили они који су побиједли је водила вјера, људска права и слобода. Људи из Демократског фронта су хапшени, прогањани,… Ова друга страна ради као џубокс, за новац. Виђели смо током божићних прослава, тј протеста. Издвојили су средства са скупу серију у којој Срби пале, кољу, убијају…Идеали су ипак јачи од новца.Мило има приватну државу, сав новац је код њега. Прижељкујем када ће из Црне Горе поново долазити пјесници, сликари, а не картели – одговорио је Марковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)