БОРЦИ ЗА БУДУЋНОСТ НИКШИЋА: Бићемо у првим редовима гласачког фронта, избавићемо град од власти ДПС-а

В.К.

06. 03. 2021. у 17:03

ДИРЕКТОР Удружења бораца ратова 1990., Радан Николић, казао је да је њихов фаворит на предстојећим изборима у Никшћу коалиција „За будућност Никшића“, чије су, како је оценио, темељне странке свих ових тешких година биле уз њих.

БОРЦИ ЗА БУДУЋНОСТ НИКШИЋА: Бићемо у првим редовима гласачког фронта, избавићемо град од власти ДПС-а

Фото: В.К.

- Циљано, то чинимо на дан када су пре седамнаест година у Никшић допремљени посмртни остаци војника ЈНА из Никшића и Шавника, свирепо убијених 1992. године у сплитском логору „Лора“. Нико из државног врха Црне Горе није дошао да се поклони њиховим сенима. Црногорска власт је починила нови злочин над њима 2006. године стављањем државног печата на споразум црногорског и хрватског државног тужилаштва, којим се негира постојање црногорских војника, жртава хрватских ратних злочинаца, рекао је Николић, додајући да ће на изборима чланство њиховог удружења зато бити у првим редовима гласачког фронта, који ће победити ДПС коалицију и „избавити Никшић од власти ДПС-а, која га је опљачкала, економски уништила и криминализовала и уместо хлеба грађанима сервирала омразу родбинске, верске и националне поделе и одрицање од својих корена и традиције“.

Носилац листе коалиције „За будућност Никшића“, Марко Ковачевић, се захвалио на подршци овом Удржењу у име коалиције и нагласио да су на маргину били гурнути они који су на позив државе увек били спремни да ризикују и дају сопствени живот. 

- Од 14. марта у Никшићу, када број четири буде апсолутни победник избора, ови људи ће добити место које им припада и моћи ће у Никшићу нормално да граде и раде за себе и своју породицу, а тако ће бити за све друге грађане, закључио је Ковачевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)