ПОСЛАЛА УЗНЕМИРУЈУЋУ ПОРУКУ, ПА СКОЧИЛА У МОРАЧУ СА УНУКОМ: Родитељи бебе панично тражили дете док су га хероји спасавали из Мораче

Новости онлајн

21. 03. 2023. у 14:53

ШЕЗДЕСЕТДВОГОДИШЊА К. К. страдала је јуче око 11.20 сати након што је са двомесечним унучетом у наручју ускочила у реку Морачу. Жена је пре тога послала узнемирујућу поруку родитељима бебе, који су у паници одмах излетели из куће и тражили своје дете, које су у том тренутку из реке спасла четири хероја.

ПОСЛАЛА УЗНЕМИРУЈУЋУ ПОРУКУ, ПА СКОЧИЛА У МОРАЧУ СА УНУКОМ: Родитељи бебе панично тражили дете док су га хероји спасавали из Мораче

Фото: В. К.

Беба је спасена, а беживотно тело њене бабе извучено је из воде недуго након што је, тврде незванично из полиције, одлучила да са њим оде у смрт.

Њеног унука из воде су извукли радници подгоричког предузећа “Зеленило” Алдин Ибрахимовић и Алмир Мујак, којима је помагао Демај Спејтим.

”Вијестима” је из Управе полиције речено да су њих тројица надомак Моста Блажа Јовановића обављали радне задатке, када су видели да је беба у води. Према истим информацијама, Ибрахимовић и Мујак потрчали су ка реци и извукли дечака на обалу.

Бебици без свести живот је вратио албански посланик у шведском парламенту Аднан Дибрани, који се задесио на лицу места.

Недуго након тога, на обалу Мораче стигла је екипа Службе хитне медицинске помоћи, која је бебу транспортовала у дечју болницу.

Према незваничним сазнањима, беба је ван животне опасности.

Готово истовремено док је испод Моста Блажа Јовановића трајала борба за живот, родитељи двомесечног детета панично су га тражили.

Из куће су излетели након што је мајци дечака наводно стигла узнемирујућа порука од шездесетдвогодишњакиње...

Припадник Управе полиције, који је био ван дужности, одвезао их је до дечје болнице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЛЕПА ЋЕРКА ТАЊЕ БОШКОВИЋ: Глумиле су заједно само у једном филму