"СПАСОЈЕВИЋ НА МЕТИ БАНДИ": ДФ из Даниловграда осудио бомбашки напад на кућу начелника Истражног затвора

В.К.

02. 12. 2022. у 21:49

ДЕМОКРАТСКИ фронт Даниловград осудио је бомбашки напад на кућу начелника Истражног затвора Предрага Спасојевића и његове породице.

СПАСОЈЕВИЋ НА МЕТИ БАНДИ: ДФ из Даниловграда осудио бомбашки напад на кућу начелника Истражног затвора

Фото Н. Фифић

- Овај разбојнички чин најбоље показује какво је безбедносно стање у Црној Гори.

Спасојевић је честит човек и правник који је био и на изборној листи "За будућност Даниловграда". То што је и професионалац у свом послу, видимо као мотив за овакав срамни напад. Такође, ово говори да је системска борба против организованог криминала и мафије нужна и да се на мети банди може наћи свако ко жели бољу будућност за своје најближе, свој град и Црну Гору - истиче се у саопштењу ДФ Даниловград.

Додају да није никаква новост да је криминал имао сигурно уточиште у бившој власти и уживао све привилегије.

- Последице таквог понашања се осећају и данас. Управо из тог разлога су и Даниловграђани преломили, те дали поверење онима који ће Даниловград водити правим путем. Исказујемо пуну подршку Спасојевићу и позивамо надлежне да што пре открију нападаче и приведу их правди. Према томе, очекујемо да овај случај не остане нерешен као многи напади у Црној Гори. Зато је потребно да институције хитно предузму све мере у расветљавању овог кривичног дела - поручили су из ДФ-а.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (0)

ТЕСЛИН НАЈБОЉИ ПРИЈАТЕЉ БИО ЧУВЕНИ АМЕРИКАНАЦ: Србин му помогао да реши важно животно питање