ПОЛИТИЧКА "БУРА" У АНДРИЈЕВИЦИ: Ћулафић смењује Ракетића, пуца коалиција?

М.С.

29. 11. 2022. у 17:25

У АНДРИЈЕВИЦИ је почела да "дува" политичка бура, која би могла да усковитла страсти толико да дође фо пуцања унутар владајуће коалиције коју чине СНП-ДФ-Демократе.

ПОЛИТИЧКА БУРА У АНДРИЈЕВИЦИ: Ћулафић смењује Ракетића, пуца коалиција?

Фото: М.С

Наиме, председник Општине Андријевица Жељко Ћулафић (СНП) донео је одлуку о смени Веска Ракетића (ДФ) са функције потпредседника и предлог о разрешењу упутио оборницима Скупштине општине Андријевица.

Ћулафић и Ракетић, који је председник Општинског одбора Нове српске демократије, на функције су именовани након победе тадашње опозиције на локалним изборима 30. августа 2020. године.

Избор Ћулафића подржали су тада одборници листе "За будућност Андријевице- СНП-НСД" и одборници коалиције Демократе-Демос. Потом је Ћулафић предложио Ракетића за потпредседника општине, што је коалиција која је срушила ДПС прихватила.

Тада је било речи о томе да је постигнут коалициони договор о ротацији на челу општине, односно да кандидат СНП врши функцију председника општине две, а кандидат Нове српске демократије потом још две године, али то званично никада није потврђено.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (0)

ЧКАЉИН ИНТЕРВЈУ ПРЕД СМРТ Ја гладујем? Ма где то има? Мучимо се... Као и сваки пензионер