НОВИ "ШАМАР" МИЛУ ПОСЛЕ БРУКЕ У СКУПШТИНИ: Позив Ђукановићу да не тумачи устав креативно

В. К.

30. 09. 2022. у 16:21

ПРЕДСЕДНИЦА Скупштине Црне Горе Данијела Ђуровић саопштила је да је парламент те земље данас показао да функционише.

НОВИ ШАМАР МИЛУ ПОСЛЕ БРУКЕ У СКУПШТИНИ: Позив Ђукановићу да не тумачи устав креативно

Фото: ЕПА

- Везано за одређена размишљања да постоји могућност да председник Црне Горе Мило Ђукановић указом распусти парламент, позивам председника да не тумачи креативно устав, поручила је она на прес конференцији у Скупштини и додала да су на колегијуму имали договор у правцу сазивања седнице на којој би се бирале судије Уставног суда. Очекује се да одбор утврди листу кандидата која би се могла наћи на седници 21. окробра, дакле пре локалних избора - саопштила је Ђуровић.

На питање да ли ће поднети оставку, одговорила је да је тачно да је то тражено од ње.

- Не, нећу поднети оставку јер би то имплицарало неку кривицу са моје стране... Са друге стране, спремна сам да ако би дошло до ситуције да уђемо у поступак да Лекић добије мандат, апсолутно нећу бити препрека формирању нове парламентарне већине -  поручила је Ђуровић

БОНУС ВИДЕО: МИЛО ПОНОВО НАПАДА СРБИЈУ И РУСИЈУ: Огласио се после рекордно кратке седнице Скупштине

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

КАДА се глумац Драган Гаги Јовановић 2018. године повукао из позоришта због јаких болова у леђима услед дискус херније, није ни слутио да ће пауза трајати близу пет година.

06. 02. 2023. у 13:11

Коментари (1)

Шта се деси организму када се одрекнемо ХЛЕБА на месец дана?