ИСПОВЕСТ МАЈКЕ УБИЦЕ СА ЦЕТИЊА: "Довели су ме са посла кад је све било готово - боље што ни њега више нема"

Новости онлајн

15. 08. 2022. у 00:40

ДВА дана после стравичног масакра на Цетињу, Светлана Бориловић не може да верује да је њен син Вук у крвавом пиру убио 10 људи, од тога двоје деце својих подстанара, и на крају и сам пао од метка. У исповести сломљена од бола, истиче да је боље што ни њега више нема кад је већ направио зверство.

ИСПОВЕСТ МАЈКЕ УБИЦЕ СА ЦЕТИЊА: Довели су ме са посла кад је све било готово - боље што ни њега више нема

Фото: С. Ђ./Инстаграм/socijaldemokratecrnegore

Она је јуче, док су Цетињани оплакивали и сахрањивали жртве и молили се за здравље шесторо рањених, испричала да је Вук имао прекид филма и да је све урадио несвестан стравичних последица.

Несрећна жена у сузама каже да ништа није указивало на трагедију и да је њен син спреман да усмрти и једног човека, а камоли десетине одраслих суграђана и двојицу дечака, његових подстанара, које је зверски упуцао за ручком.

- Ја сам без душе и не знам да ли ћу преживети ову муку. Како ово да ме снађе од мог детета, да читав град и земљу завије у црно?! Зашто, сине, стално се питам, а одговор никада нећу добити - каже Светлана.

Додаје да Вук није био проблематичан и порочан, да је био миран човек који је, изгледа, пукао због малтретирања на послу:

- Трпео је притисак четири-пет година, а радио је као шеф обезбеђења у Националном парку Ловћен. Признајем, приметила сам да је био нервознији у последње време, али није правио проблем. Био је примеран и као отац породице и као комшија.

Фото: Инстаграм/socijaldemokratecrnegore

Tekst potpisa

Једва проналазећи речи, Светлана наглашава да њен син није био у сукобу ни са једном од жртава.

- Наши подстанари Мартиновићи доселили су се тек пре два месеца, никад се ни попреко нису погледали. Лепо би се јавили кад нас сретну и то је то. Ни с главом те породице Милошем није имао никакав сукоб, таман посла. Мој син се није свађао ни са својом женом нити с било ким из породице. Имао је складан брак и дивну децу. Све ове људе је усмртио у тренутку нервног растројства, тиме је трагедија и мука још и већа.

Монструм са Цетиња, како су га медији већ назвали, масакр је починио док су се, према неким информацијама, његова супруга и деца башкарили на мору, а нико од шире породице није присуствовао његовом изласку из куће с оружјем у рукама.

- Била сам на послу. Довели су ме кући кад је све било готово и кад је и он био мртав, тек после сам сазнала шта се десило, куку мени. Боље што ни њега више нема кад је зверство направио. Нико не може да зна како је мојој утроби с овом муком, која ме снашла несрећну - закључила је Светлана.

Мајка убице одбила је да каже где се на летовању од пре недељу дана налази Вукова супруга и деца јер је полиција у међувремену обавестила јавност да се његова породица не налази на територији Херцег Новог, како је гласила првобитна информација.

- Нећу да причам о томе. Полиција може да ме испита и њима ћу да кажем све што знам, али јавно не могу да говорим ништа више - рекла је Светлана.

Вук Бориловић, судећи према фотографијама с друштвених мрежа, пре крвавог пира живео је мирним породичним животом. Његова супруга на Фејсбуку, али и на заједничком налогу, објавила је слике са супругом, али и са децом. Такође, забележила је и кадрове с њиховог венчања, али је чудно да последња објава датира још из 2015.

Фото: Printscreen Фацебоок/Вук Бориловић

Иначе, прва информација је гласила да је Вук неколико дана пре злочина послао породицу у Херцег Нови, из чега се извлачио закључак да је планирао масакр. Међутим, из херцегновске полиције је јуче саопштено да она и деца нису у овом граду.

(Српски телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КАСНО МАРКО НА КОСОВО СТИЖЕ Милановић одговорио Пленковићу - Неке ствари почнете да радите на време или их не радите

"КАСНО МАРКО НА КОСОВО СТИЖЕ" Милановић одговорио Пленковићу - "Неке ствари почнете да радите на време или их не радите"

ХРВАТСКИ председник Зоран Милановић рекао је данас да је касно за промену изборног закона у БиХ јер су избори за неколико седмица, додајући да против учествовања хрватских војника у мисији ЕУФОР-а у тој земљи „постоји организовани отпор предвођен Немачком“.

24. 09. 2022. у 15:58

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ: Откривено шта стоји иза језивих сцена самоповређивања на Лејвер купу

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ: Откривено шта стоји иза језивих сцена самоповређивања на Лејвер купу

НА ЛЕЈВЕР купу у Лондону догодио се прекид меча између Стефаноса Циципаса и Дијега Шварцмана, након што су на центру терена виђене језиве сцене самоповређивања једног од гледалаца.

23. 09. 2022. у 20:25

Коментари (1)