ЗАВРШЕНА ОБДУКЦИЈА УБИЈЕНИХ НА ЦЕТИЊУ: Начелник полиције Црне Горе - Нестао Цетињанин који је пуцао у Вука Бориловића током масакра !

М. СЕКУЛОВИЋ

13. 08. 2022. у 17:37

НАЧЕЛНИК Одсека за сузбијање општег криминалитета у Сектору за борбу против криминала Александар Бошковић огласио се о трагедији на Цетињу.

ЗАВРШЕНА ОБДУКЦИЈА УБИЈЕНИХ НА ЦЕТИЊУ: Начелник полиције Црне Горе - Нестао Цетињанин који је пуцао у Вука Бориловића током масакра !

Фото: Принтскрин/Фејсбук

- Цетињанин Н.К. који је пуцао јуче на Вука Бориловића, није тренутно доступан полицији. Још није утврђено да ли је Бориловић преминуо од метака које су у њега испалили полицајци или Н. К.

Ово је гостујући на РТЦГ саопштио начелник Бошковић, који је истакао да се "предузимају  одређене мере и радње да би се Н.К. (Ненад Нено Калуђеровић) обезбедио и да би се обезбедило његово присуство у читавом овом поступку.

Бошковић је нагласио да је завршена обудкција тела убијених грађана Цетиња али да без одобрења тужиоца не може да износи више детаља.

- На телу Борилобића има више повреда од ватреног оружја. Након размене ватре са полицојом, према Бориловићу више пројектила испалио Цетињанин Н.К. За сада ми не можемо да износимо детаље да ли је смрт наступила од последица рањавања од стране полиције или овог грађанина - навео је Бошковић, који је истакао да је после обавештења о пуцњави полиција прво притекла у помоћ рањеним особама, након чега је Бориловић пуцао на њих.

- После тога су били испуњени сви законски услови и полиција је узвратила паљбу и испалила 20 пројектила. У размени те ватре један полицајац је повређен. Према садашњим информацијама, четири или пет полицајаца употребила су ватрено оружје јуче на Цетињу - казао је Бошковић.

Он је негирао спекулације да је то била вишесатна акција.

- У 15.30 добили смо позив у 15.50 имамо да је сам извршилац позвао још једно лице и саопштио да је тешко рањен, да је убио више људи и да мисли да неће остати жив. Након 15.50 дошло је до употребе ватреног оружја од стране Н.К, који је то временски интервал не можемо да се прецизно изаснимо, и након тога наступила је смрт Бориловића. Тако да није била вишесатна акција, већ сада можемо рећи пола сата или 45 минута, али не можемо прецизно да се изјаснимо - казао је Бошковић.    М. С.
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

ТУЖНА ПРИЧА ЧУВЕНОГ ГЛУМЦА: Гроб Милана Срдоча скроз запуштен

ТУЖНА ПРИЧА ЧУВЕНОГ ГЛУМЦА: Гроб Милана Срдоча скроз запуштен

ДРВЕНИ крст, потпуно избледео од кише и сунца, привлачи пажњу пролазника који су пролазили поред гроба на Топчидерском гробљу у Београду. У питању је гроб чувеног "Чика Мигета", односно неправедно заборављеног глумца Милана Срдоча.

06. 12. 2022. у 21:24

Коментари (0)

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА ГАГЕ АНТОНИЈЕВИЋА Сестра му умрла усред снимања филма: Само је пала, није било помоћи