"ПУЦАО ЈЕ НАСУМИЧНО НА ЉУДЕ": Језива исповест Цетињанина након масакра

Novosti online

12. 08. 2022. у 19:40

У ПУЦЊАВИ која се данас догодила на Цетињу, када је Вук Бориловић (34) отворио ватру на суграђане, убијено је према последњим информацијама најмање 11 особа, међу којима су и деца.

ПУЦАО ЈЕ НАСУМИЧНО НА ЉУДЕ: Језива исповест Цетињанина након масакра

Фото: Светлана Ђокић

Редакција "Курира" ступила је у контакт са једним човеком са Цетиња, који је описао како се одвијала ова стравична несрећа.


- Вучко је пуцао у своју жену, а онда је изашао на улицу и кренуо редом, деца, старије жене, није гледао у кога пуца...Убио је чак и мог друга аутомеханичара који је случајно наишао улицом - каже Цетињанин.

Он је потом додао како сматра да је Бориловић био у нервном растројству.

- Пао му је мрак на очи, урадио је то у неком нервном растројству. Овако нешто не памте ни најстарији Цетињани. На Медовини има можда 200 кућа, а он је буквално пуцао насумично на људе који су се задесили испред домова, по улици - рекао је потресени човек.

Како саговорник открива, Бориловић је раније радио као конобар у Националном парку Ловћен.

- Он је био ловац, а прича се да је људе поубијао из ловачког карабина. Имао је оружја. Много нам је тешко, не можемо да верујемо да је ово урадио - закључио је очевидац.


БОНУС ВИДЕО: Драма у Црној Гори
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (0)