ДВОСТРУКИ АРШИНИ У ЦРНОЈ ГОРИ: Полиција прогони монахињу због заставе, а погледајте шта су радиле "комите" (ФОТО)

Novosti online

07. 08. 2022. у 12:50

АКТИВИСТА из Црне Горе Лука Тапушковић објавио је фотографије скрнављења црногорске заставе од стране оних који се називају комитама.

ДВОСТРУКИ АРШИНИ У ЦРНОЈ ГОРИ: Полиција прогони монахињу због заставе, а погледајте шта су радиле комите (ФОТО)

Фото: Приватна архива

Подсећамо, црногорска полиција је поднела кривичну пријаву против монахиње С.С, која се сумњичи за кривично дело – повреда угледа Црне Горе. Иако су монахињу оптуживали да је тобоже бацила црногорску заставу, снимак који се појавио на друштвеним мрежама показује да је она скинула заставу, а потом понела да је врати онима који су је незаконито окачили.

Са друге стране, они који себе називају комитама неколико пута су скрнавили црногорску заставу, али за то никада нису позвани на одговорност.

- Јесу ли и ово монахиње радиле или неки привилеговани појединци? Државна застава Црне Горе је законом заштићена. Исто тако је и законом прописано где и како се истиче. Била је и на литијама, везана са нашом тробојком. Носили су је људи који су национално Црногорци, а који знају шта је Српска православна црква. Просто су желели и они да буду на литијама и да завијоре своју заставу и били су поздрављени од стране свих нас. Ипак је Алај барјак - Алај бајрак. Иако је, бар по мом, лоша копија. Сад се сатанизује монахиња јер је склонила (није бацила) државну заставу. А бацимо поглед на слике доле. Ово није нико од монахиња урадио него "патриоте". И нико за сва ова скрнављења заставе није одговарао. Двоструки аршин? Него шта - поручио је Лука Тапушковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (9)

СМОКИ ИМ БИО КАО ОТАЦ, АЛИ НИЈЕ СВЕ БИЛО БАЈНО: Бес на снимању искаљивали на нама! Катарина Радивојевић хтела да напусти глуму