НЕВЕРОВАТАН СЛУЧАЈ У ЦРНОЈ ГОРИ: Дечак од 15 година возио 200 на сат, полиција му ставила лисице

Новости онлине

24. 05. 2022. у 07:22

ТРИ мушкарца, од којих је један малолетан, ухапшена су јер су управљала возилом брзином већом од 100 километара на час од дозвољене на магистралном путу Подгорица - Бар, саопштено је из црногорске Управе полиције.

НЕВЕРОВАТАН СЛУЧАЈ У ЦРНОЈ ГОРИ: Дечак од 15 година возио 200 на сат, полиција му ставила лисице

Фото: Управа полиције Црне Горе

У месту Горичани јуче је контролисан Р. Б. (15) који је управљао аутомобилом брзином од 201 километар на час на делу пута где је брзина ограничена до 80 километара. Он је ухапшен због прекршаја у саобраћају и приведен надлежном судији за прекршаје, где му је изречена васпитна мера - укор, наводи се у саопштењу.

Припадници Групе полиције за безбедност саобраћаја јуче су контролисали С. Н. (61) који је управљао аутомобилом брзином од 194 километра на час на делу пута где је брзина ограничена до 80 километара. Он је ухапшен и приведен судији за прекршаје где је кажњен новчаном казном од 800 евра.

Данас је контролисан Ђ. П. (22) који је управљао аутомобилом брзином од 200 километара на час на делу пута где је брзина ограничена до 80 километара. Он је лишен слободе и приведен судији за прекршаје у даљу надлежност.

БОНУС ВИДЕО: СНИМАК ФИЛМСКЕ ПОТЕРЕ У ЗЕМУНУ - Мушкарац са потернице бежао од полиције, чувари реда му пуцали у гуме

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИМА МЕСТА ЗА ТУНИС: Уколико трагате за другачијом дестинацијом за летовање, предлажемо Тунис