САМО ОБЕЋАЊА НЕ ФАЛЕ: У Херцег Новом уочи мајских локалних избора нема окупљања

В. ВУЈНОВИЋ

21. 04. 2021. у 07:26

ЗАГРЕВА се атмосфера у Херцег Новом, уочи локалих избора 9. маја.

САМО ОБЕЋАЊА НЕ ФАЛЕ: У Херцег Новом уочи мајских локалних избора нема окупљања

Фото: В. В.

Због епидемиолошке ситуације нема предизборних скупова, али обећања о бољем животу не недостају. Поједине странке и партије отвориле су нове канцеларије, а у граду све чешће бораве представици Владе и поједини посланици.

У ДПС сматрају да су Херцег Новом потребне промене "које ће омогућити бржи развој јер град знатно заостаје у односу на друге приморске градове". Обећавају и да ће обезбедити отварање чак 1.100 нових радних места, уз поруку да Европски тим за Херцег Нови жели да направи европски и модеран град.

Из коалиције "Црно на бијело - може Бокешки" у фокус су ставили културу, обећавши да ће изменити погрешан однос према култури имплементирајући дугорочни стратешки план за њен развој, повећати улагања и проширити просторне капацитете.

Права Црна Гора и група грађана "Глас за наш Нови" саопштавају да са њима Херцег Нови добија "нову, јасну и чисту политичку снагу".

Коалицију "Стеван Катић, - Ни лијево ни десно. Правац Нови" предводи актуелни градоначелник Стеван катић а приликом предаје листе његова порука је била усмерена на "традиционалну борбу за бољи, лепши Херцег Нови".

ИЗБОРНА ЛИСТА

1. Новска листа "Наш Нови, наш брод" САВО МАРИЋ

2. Демократска партија социјалиста и Социјалдемократе ПРЕДРАГ ПЕЂА ДАБОВИЋ

3. Права Црна Гора и Група грађана "Глас за наш Нови" МИЛАН ЗАРИЋ

4. Коалиција "За будућност Херцег Новог и Боке", ДФ, СНП и Радничка партија ИВАН ОТОВИЋ

5. Коалиција "Стеван Катић - Ни лијево ни десно. Правац Нови" - Демократска Црна Гора, Нови побјеђује, Демос и Партија пензионера, инвалида и реституције СТЕВАН КАТИЋ

6. Коалиција "Црно на бијело - може бокешки" - УРА, Бокешки форум, Иницијатива Бокобран, ЦИВИС и нестраначки појединци ДРАШКО РАШКОВИЋ

- Ми смо 2017. обећали много и драго ми је што смо више од 85 одсто ствари из изборног програма реализовали и што ћемо наставити још јаче и снажније за наш град. У наредном периоду имаћемо и снажну подршку државе коју нисмо имали последњих четири године, колико смо на власти у Херцег Новом - казао је Катић и информисао да имају више од 3.000 потписа подршке.

Из Новске листе која је прикупила 1.300 потписа подршке Новљана поручују да "новским добрима морамо управљати сами". Залагаћемо се за све људе који живе у овом граду, порука је коалиције "За будућност Херцег Новог и Боке" у којој су ДФ, СНП и Радничка партија.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)