ДОКАЗ ДА ДАВИДОВИЋ РАДИ ЗА ЂУКАНОВИЋА: Дака ударио на Вучића на Миловој телевизији - није знао ни да прочита наручен текст (ВИДЕО)

Новости онлајн

11. 03. 2021. у 13:18

ЛИДЕР Народног покрета у Црној Гори, контроверзни бизнисмен Миодраг Дака Давидовић очито по налогу председника Црне Горе Мила Ђукановића покушава да удари на председника Србије Александра Вучића.

ДОКАЗ ДА ДАВИДОВИЋ РАДИ ЗА ЂУКАНОВИЋА: Дака ударио на Вучића на Миловој телевизији - није знао ни да прочита наручен текст (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Да је заправо Милов гласноговорник показала је чињеница да му је управо његова РТЦГ дала велики простор како да би се његове оптужбе што даље чуле. Тако је управо са те телевизије Дака упро прстом у српског председника.

- Атентат на мене и нашег преосвешћеног епископа Јоаникија је извела група која је извршила, према српској штампи, многа недела. То је група узрок многих несрећа, а луда је главни организатор свих погибија. Он се зове Александар Вучић - рекао је читајући немушто с папира Давидовић.

Али тбухозборац Мило није увежбао ову представу са својим лутком, јер Дака није умео ни да прочита то што му је написано а камоли да понуди било какав доказ осим своје речи. Колико вреди ово што је прочитао Милов лутак и шверцер оружјем, дуваном и нафтом који поново ради за њега?

Колико вреди реч човека који осим шверца цигарета и нафте, дуго послује у области дистрибуције наоружања и војне опреме на тржиште земаља под међународним ембаргом?

О каквом се човеку ради најбоље је знао његов покојни кум Момир Булатовић који је својевремено поручио да је Дака одавно нестао из његовог живота, и то баш у периоду када се његов син разболео и боловао.

Питање је само колико је Дака коштао Мила.

Фото: М. Секуловић

А његове оптужбе већ је демантовао и сам владика Јоаникије који је изјавио да је уверен да је то што је рекао лаж.

- Неприхватљиво је да Давидовић говори у моје име, пошто му такво овлашћење никада нисам дао. Што се тиче покушаја атентата на нас двојицу у Београду 2019, уверен сам да председник Србије са тим нема никакве везе - недвосмислен је био Јоаникије.

 

Фото: Танјуг/Раде Прелић

И сам председник Вучић се огласио поводом ових Дакиних тврдњи.

- Он може да говори шта хоће, али он то није говорио само због себе. Он мора да помогне господину Ђукановићу, али све прикривено. То је толико глупо и бесмислено - кратко је рекао Вучић.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Zoran 555

12.03.2021. 14:45

Svercer Daka odaje utisak coveka koji ne govori istinu,njegov "govor tela"kao i cinjenica da skriva pogled ukazuje na sukob sa savescu..nedostatak obraza,i laz..Veoma lose odigrano (odglumljeno)"gospodine" Daka..Trebali ste to malo uvezbati..Sramota je..djeca vide da zborite laz..