ПОДЛИ ПЛАН ДПС ПРЕД ИЗБОРЕ У НИКШИЋУ: Мандић открио шта се крије иза инцидената, Мило по сваку цену хоће да сачува власт

Новости онлине

10. 03. 2021. у 19:38

НАМЕРА је ДПС да се оно што се десило 30. августа представе да је то био политички инцидент и да је уствари воља грађана и даље везана за старо руководство, Мила Ђукановића и ДПС, поручио је шеф изборне кампање коалиције “За будућност Никшића“ и један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић.

ПОДЛИ ПЛАН ДПС ПРЕД ИЗБОРЕ У НИКШИЋУ: Мандић открио шта се крије иза инцидената, Мило по сваку цену хоће да сачува власт

ПРОЦЕС Милан Кнежевић и Андрија Мандић

– Ових дана се ДПС понаша као разбојничка дружина, врши се насиље, деле се огромне количине новца, врши се притисак на грађане Никшића да подрже ту распалу политику, али будућност је незаустављива и колико год да стари олињали политичари који су дуги низ година владали Црном Гором желе да задрже те полуге моћи, народ је преломио 30. августа и ја очекујем да ћемо на изборима у Никшићу имати убедљиву победу коалиције За будућност НИкшића у односу на ДПС – казао је Мандић.

Како је истакао, “имамо две опције, једна где ДПС жели да поправи свој резултат и да буде победник избора у Никшићу сматрајући и верујучи да се прљавим новцем и полицијским притиском може доћи до циља, и имамо нашу коалицију и друге опозиционе структуре које желе да докажу и покажу да то што се десило 30. августа није био инцидент”.

– Желе да покажу и да грађани желе да узму судбину у своје руке да желе да се промени Црна Гора, отворе радна места да се раскине са криминалом и корупцијом и да се изврши обрачун са криминалом. И да се богатсво које је опљачкано а налази се код породица блиских Ђукановићу кроз читав сет закона врати и буде на располагању народу – казао је он.

Мандић је истакао да се зна ко је гађао ауто-колону у Никшићу јер се у Црној Гори све зна.

– Питање је зашто полиција није процесуирала те људе кад већ кроз нову Владу имамо новог директора и помоћнике у полицији. Морају да одговарају ти који су гађали колону. Никшић је био први град који је 1997 године освојила мафија, и по божијој правди је да се он први након слома Ђукановића врати тамо где је требао да буде, а то је да са Никшићем управљају поштени и честити Никшићани. Људи који желе да раде за сваког грађанина. Ви знате колико су поред свих прича у Црној Гори колико су код нас жене јаке и стубови понашања и заједнице и позивамо да баш жене у Никшићу доприносе овим променама. Задовољни смо што је мобилисано све оно што је здраво и прогресивно, да је мобилисан онај најбољи дио Никшића који хоће да тај град буде оно што су градови у другим државама – навео је Мандић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)