МИЛО ХОЋЕ ДА ИЗАЗОВЕ СУКОБЕ НА ДАН ИЗБОРА У НИКШИЋУ? Кнежевић јасно поручио: "Ђукановићу губи у свом родном граду"

Новости онлине

08. 03. 2021. у 20:33

ЈЕДАН од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић поручио је да Мило Ђукановић планира да изазове сукобе на дан избора у Никшићу, који ће се одржати у недељу.

МИЛО ХОЋЕ ДА ИЗАЗОВЕ СУКОБЕ НА ДАН ИЗБОРА У НИКШИЋУ? Кнежевић јасно поручио: Ђукановићу губи у свом родном граду

Фото архива

- Демократска партија социјалиста и Мило Ђукановић губе Никшић, његов родни град, и они сигурно очекују сукобе, сигурно очекују тензије и планирају да их исценирају, јер је више него јасно да ће коалиција око Демократског фронта бити јача од ДПС-а и да се у овом тренутку боримо да сами освојимо већину, а то је 21 одборник, али свакако желимо да са доказаним опозиционим странкама и покретима у Никшићу касније формирамо парламентарну већину - поручио је један од лидера и посланик Демократског фронта Милан Кнежевић.

– Мени се чини да прича Ђукановића о некаквој српској хегемонији у Никшићу, можемо једино протумачити као хегемонију његове породице у Београду и у Србији, и уколико је Ђукановић забринут за независност Црне Горе и њен територијални интегритет и суверенитет онда би требало да позове сестру да се пресели из Београда у Подгорицу, да позове свог сестрића Едина Коларевића да се пресели из Београда у Никшић и да оно што покушава да инвестира и да развија бизнис у Србији и Београду пренесе у Црну Гору – казао је Кнежевић гостујући у јутарњем програму на Пинк телевизији.

Како је истакао, што се тиче Косовоског боја и приче Ђукановића око тога, најбоље се може подвести под чињеницу да је Мило Ђукановић на таласу Косовске приче и прогона Срба и Црногораца са Косова и Метохије 1988. године дошао на власт.

– Преобукао је до сад неколико националних дресова од ултра Србина до сад неког ултра Црногорца или ултра Дукљанина ком се привиђају Косовски бојеви, а у ствари му се привиђа пораз и онда на сваки начин покушава да додатно подигне тензије – јасан је Кнежевић.

(Објектив)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)