"ДА ЛИ ЈЕ НИКШИЋ ОВО ЗАСЛУЖИО": Припадници 7. батаљона - Ми смо против ДПС-а и Народног покрета Даке Давидовића!

Novosti online

06. 03. 2021. у 13:37

ПРИПАДНИЦИ 7. батаљона из Никшића поручили су грађанима да они не подржавају ДПС и Народни покрет Миодрага Даке Давидовића за кога кажу да је сарадник Мила Ђукановића и ДПС-а.

ДА ЛИ ЈЕ НИКШИЋ ОВО ЗАСЛУЖИО:  Припадници 7. батаљона - Ми смо против ДПС-а и Народног покрета Даке Давидовића!

Фото: Новости

Њихово писмо упућено медијима преносимо интегрално:

- Морали смо и на овакав начин да се обратимо и да заштитимо наш статус који смо носили, иако су нас расформирали, ми смо поносни што смо били дио јаког и незаборавног 7. батаљона.

Пошто су локални избори у Никшићу, а ми смо део њега, истина је да политика не бира средства да би промовисала своју партију што боље, нас има да нас политика не интересује, а има нас припадника 7. батаљона да се бавимо дубоко и призивамо своје колеге у те редове.

Сами видите шта се ради по нашем Никшићу, ово је благо речено, лудило. Само, чему толика мржња, оговарање, пођела, псовке, пљување ?

Зашто четници, партизани, комите, бјелаши, Народни покрет, Миловци, Даковци, наш, ваш Никшић ? Исељавају нас, терају за Србију, псују, бију, провоцирају.

Питамо се је ли ово Никшић заслужио ? Све су угасили, а сад хоће и да нас искрве.

Питамо се шта је ово и још се позивају на наше име да смо са једним или другим.

Ми, припадници бившег 7. батаљона, потписима се обраћамо грађанима. Ми не можемо са ДПС лоповлуком и зато су нас расформирали. Ми не можемо са милијардерима и ратним профитерима и ако су мислили да смо заборавили, народ све зна, Мило и ДПС што су радили 30 година, а вођа Народног покрета је био дио тог тима- Мило, Свето, Дака, Драшко Горановић и остали. Ко је кога издао, чија су кумства завршавало срећно, чија несрећно, то они знају и тада су се крили иза цркве и причали мало по мало под “Острог”.

(Борба)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)