КОАЛИЦИЈА "ЗА БУДУЋНОСТ НИКШИЋА" У КЛИЧЕВУ: "Наша победа значи и дефинитивни крај владавине Мила Ђукановића!"

Новости онлајн

05. 03. 2021. у 18:05

КОАЛИЦИЈА За будућност Никшића наставила је кампању у Кличеву.

КОАЛИЦИЈА ЗА БУДУЋНОСТ НИКШИЋА У КЛИЧЕВУ: Наша победа значи и дефинитивни крај владавине Мила Ђукановића!

Фото: Борба

Кандидаткиња за одборницу коалиције За будућност Никшића, Зорица Алексић, обратила се присутнима:

- Победом 14. марта победићемо мафију, фашизам, и простаклук ДПС-а и његових сателита. Сурова владавина окрутног диктатора биће дефинитивно завршена.

- Никшић треба да преузму способни и одговорни људи, који ће својим доласком на власт пружити пуну сигурност, слободу, мир, поштење, знање и оно најважније, чисте руке - казала је кандидаткиња за одборницу коалиције За будућност Никшића, Аница Ђуровић и додала да је то будућност наше Деце, будућност Никшића и Црне Горе.

Испред покрета "За живот Никшића", мештанима Кличева обратио се кандидат за одборника, економиста Илија Булајић, и нагласио да, како живи у Кличеву зна за многе проблеме које проживљава заједно са својим комшијама.

- Када ми дођемо на власт, обећавам да ћемо се залагати за стварно решавање ваших проблема - казао је Булајић.

Председник Демократске народне партије, Милан Кнежевић, осврнуо се на изјаву Веселина Пејовића о отпуштању 600 радника Комбината алуминијума Подгорица и поручио му да је, ако то уради, дужан да им свима исплати отпремнине, а да ће након тога аутоматски бити ухапшен:

- Нисмо ми робови ни својина Веса Пејовића, ни Аца Ђукановића, ни Бемакса, ни Брана Мићуновића, ни шверцерских канала Гранда и Мојковца.

- Ја немам никакве дилеме да наш Марко Ковачевић, заједно са свим људима који се налазе на одборничкој листи, заједно са свим оним добрим и вредним грађанима овога града, да он може и да хоће и да жели да препороди ово место и да може да покаже једну нову личну карту Никшића - казао је председник Нове српске демократије и шеф изборне кампање коалиције За будућност Никшића, Андрија Мандић.

Носилац листе коалиције За будућност Никшића, Марко Ковачевић, који је одрастао у Кличеву, поздравио је све своје суграђане и комшије и поручио:

- Драги моји Кличевљани, издржали смо тридесет година, победили смо 30. августа и сад треба 14. марта да потврдимо ту победу и да Демократску партију социјалиста једном за сва времена пошаљемо у прошлост. Ви сте успешно одговорили на тај задатак 30. августа, не сумњам да ћете још боље и још снажније одговорити на тај задатак 14. марта.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)