ЗРЕО ЗА ОДЛАЗАК У ПОЛИТИЧКУ ПРОШЛОСТ: Ђукановић игра на карту антисрпства и губи компас

В.К.

04. 03. 2021. у 17:09

ЗРЕО ЗА ОДЛАЗАК У ПОЛИТИЧКУ ПРОШЛОСТ: Ђукановић игра на карту антисрпства и губи компас

Фото: ЕПА

СУОЧЕН са крахом ДПС у Никшићу, Мило Ђукановић наставља са изјавама којима покушава да подигне тензије, што га само, још једном, представља као политичара који је погубио везе са реалношћу и који је одавно зрео за одлазак у политичку прошлост. Он и део његових присталица су једини који данас шире мржњу по Црној Гори, тако да је политички приглупо поново играти на исту карту антисрпства, антиправисловља, монтенегринства, оценио је Јован Вучуровић, посланик Демократског фронта.

Он каже да је очигледно да Ђукановић, иако искусан политичар и манипулатор, губи компас „и не капира да је прича о угрожености Црне Горе, опасности од Србије и Вучића, и сл. потпуно промашена и депласирана и да такви спинови и неистине више не пролазе ни код најтврђих гласача ДПС.“

Фото: ДФ

- Наравно, то је његов проблем, а пораз у Никшићу ће му показати промашеност политике коју заступа. Такође, његов страх од победе коалиције „За будућност Никшића“ је логичан из више разлога. Пре свега, то значи одлазак ДПС и сателита у прошлост, али и знак да структуре које желе корјените, енергичне и одлучне промене, посебно у тужилаштву и судству, постају доминантне. А помињање владавине права, разумљиво, код Ђукановића буди страх јер ће правда закуцати на врата свих који су уништавали и пљачкали Црну Гору, закључио је Вучуровић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)