НАЈВЕЋА КОАЛИЦИЈА У ИСТОРИЈИ НИКШИЋА: Дај Боже да се браћа сложе, умноже и обоже

В. К.

28. 02. 2021. у 16:35

НАЈВЕЋА КОАЛИЦИЈА У ИСТОРИЈИ НИКШИЋА: Дај Боже да се браћа сложе, умноже и обоже

Фото: В. К.

КОАЛИЦИЈА За будућност Никшића наставила је победничку кампању у Враћеновићима, саопштили су ове коалиције.

Функционер ДФ, Милутин Ђукановић, казао је да ће ова листа радити на отварању нових радних места, како људи не би напуштали свој град.

- Ми смо на челу са нашим будућим градоначелником, Марком Ковачевићем, сви заједно спремни да пуно радимо, и да заиста направимо од Никшића оно што наш град заслужује - рекао је Ђукановић.

Фото: В. К.

Одборнички кандидат „Коалиције за будућност Никшића“ и функционер СНП Ненад Марковић казао је да ће Никшић у будућности постати оно што је некад био, да ће бити центар не само Црне Горе, већ и региона, док је градоначелник Будве Марко Бато Царевић рекао да га посебно радује што чује да је ово највећа коалиција у историји Никшића!

- Дај Боже да се браћа сложе, умноже и обоже - казао је Царевић.

Председник ДНП Милан Кнежевић је подсетио на победу над диктаторским режимом 30. августа, који је 30 година уништавао, девастирао и окупирао Црну Гору., а лидер НСД и шеф изборне кампање ове коалиције, Андрија Мандић, казао је да је веома битно да се и одавде, из Старе Херцеговине, пошаље порука да 14. марта нема никаквих дилема и да ће бити убедљиви победници на изборима.

- Победа досадашње опозиције, а будуће власти у Никшићу је неупитна. Ми као коалиција „За будућност Никшића“, имамо шансу да освојимо апсолутну власт. Имамо шансу ако будемо довољно радили, да 14. марта навече, пребројимо толики број одборничких мандата, да нам неће требати нико за формирање власти у Никшићу - казао је  Мандић.

Кандидат за градоначелника Никшића, Марко Ковачевић, је нагласио да ће инвеститоре довести у Бањане и Рудине и да ће радити на томе да оживи овај крај. 

- Имамо велики задатак 14. марта, да заокружимо број четири, да победимо, да сами будемо јачи од Демократске партије социјалиста, а онда ћемо братски и људски зовнути све остале да владају заједно са нама у Никшићу. Скуп је поздравио и благословио свештеник Раденко Копривица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)