ВАНРЕДНА КОНФЕРЕНЦИЈА АНДРИЈЕ МАНДИЋА: ДПС пребијањем у Никшићу увео насиље у политичкој кампањи (ФОТО/ВИДЕО)

В. Кадић

27. 02. 2021. у 13:26

- БРУТАЛНИМ нападом на Луку Требјешанина, синоћ је у Никшићу уведено насиље у политичкој кампањи.

ВАНРЕДНА КОНФЕРЕНЦИЈА АНДРИЈЕ МАНДИЋА: ДПС пребијањем у Никшићу увео насиље у политичкој кампањи (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: В. Кадић

Демократска партија социјалиста, као што видимо, спремна је на све. Прибегава свим недозвољеним средствима. Ово што се десило доживео сам и лично., јер, Лука је син мог брата од тетке Аца Требјешанина, што није била непознаница нападачима. Од полиције очекујемо да се у року од неколико сати открију починиоци, а ако се то не деси бићемо сигурни да иза свега стоји шеф режима Мило Ђукановић, који преко својих криминалних хорди жели да утера страх Никшићанима. Њихов партнер је Беливук који је управо на овај начин хтео да помогне кампању ДПС-а - казао је на ванредној конференцији за новинаре Андрија Мандић, лидер Нове српске демокртаије.

Фото: В. Кадић

Он је о одлуци в.д. директора полиције Зорана Брђанина да смени начелника Центра безбедности Тихомира Горановића и командира станице полиције Дарка Мађарића казао да је остало нејсно – на које су то место поставаљена ова двојица службеника.

- Тражимо одговор на питање -да ли су они напредовали у служби, или су заиста смењени? Требало је суспендовати Горановића и Мађарића, узети им службено наоружање, полицијске значке и покренути утврђивање одговорности, рекао је Мандић, поручују јасну поруку надлежним државним органима: 

- Ако се у току дана не открију нападачи на Луку Требјешанина, знаћемо се заштити. Лука није репа без корена. И он има пријатеље, другове, браћу који су спремни на жртву. Лука је на своју руку изашао из болнице и тренутно даје изјаву у полицији. Дубоко је повређен оним што је доживео у свом граду.  Нападом на њега синоћ је нашој коалицији послата јасна порука. Тукли су га шипкама и ногама по глави и целом телу, прскали спрејем. Када је пао на асфалт био је у несвести - казао је Мандић.

Фото: В. Кадић

Марко Ковачевић, носилац листе коалиције За будућност Никшића подсетио је да се на друштвеним мрежама  већ извесно време цртају мете члановима коалиције и њиховим породицама!

- По сазнањима иза свега стоји полицајац Данило Јањушевић. Вређали су ми сестру и чак деветомесечног сина. Али неће нас уплашити - поручио је Ковачевић.

Лидери коалиције су потом прошетали улицама Никшића и градским Тргом слободе обишли младе активсте, док им је уз пут стизала подршка од присутних грађана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)