ЛУКА НА УДАРУ ПАРАПОЛИЦИЈСКИХ СТРУКТУРА: Ковачевић о пребијеном младићу - "Одавно су му нацртали мету" (ФОТО)

В. К.

27. 02. 2021. у 08:01

МАРКО Ковачевић, носилац листе За будућност Никшића и посланик Нове српске демократије осудио је кукавички напад на Луку Требјешанина (19).

ЛУКА НА УДАРУ ПАРАПОЛИЦИЈСКИХ СТРУКТУРА: Ковачевић о пребијеном младићу - Одавно су му нацртали мету (ФОТО)

Фото: Коалиција За будућност Никшића

- Луки се одавно нацртала мета. Знају то грађани Никшића и Црне Горе. Он је на удару параполицијских структура. Монтирани клипови, покушаји оптуживања да је он напао доктора Илију Ашанина и слично. Све су то били догађаји који су требали да произведу тензије да до овога дође и да га неко од тих параполицијских структура који су наводно екстремисти с друге стране нападну што се ево и десило. Захтевам од в.д. директора полиције Брђанина да ово реши, да знамо ко је претукао Луку Требјешанина јер заиста видимо свих ових дана у Никшићу да само једна страна покушава да створи тензије и дође до овакве врсте сукоба. Што се нас тиче, ми желимо да све прође мирно и на томе смо до сада радили, али оно што не смемо да  дозволимо јесте да наше људе на овакав начин бију, сачекују и да то раде параполицијске структуре. То је оно што морамо да откријемо и  прекинемо у Никшићу. Читаву изборну кампању се носимо са тим, полиција све време атакује на наше људе и друге из опозиције. То мора да стане и то на Луки Требјешанину, јер ако се овако настави ми ћемо се бранити као што смо се бранили кад су биле литије а они знају да у тој бици не могу победити - казао је Ковачевић, подсетивши да се специјални полицијски тим Зорана Лазовић већ дуже време налази у Никшићу.

Фото: Коалиција За будућност Никшића

- Да, они су ту цело време. Ми се не боримо само са ДПС-ом него и са њиховим специјалним полицијским тимом. Требало је 18. фебруара да тај тим више не постоји и  да нема више ни главног специјалног тужиоца, али нажалост још увек их има и биће их до краја избора у Никшићу, али издржаћемо. Ако се овако настави нећемо дати на себе, поручио је Ковачевић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)