НИКШИЋ НА НОГАМА ЗБОГ ПРЕТУЧЕНОГ МЛАДИЋА: Полиција има 10 сати да реши случај, сутра се ванредно обраћа Андрија Мандић

В. К.

26. 02. 2021. у 21:23

ВЕСТ да је претучен младић Лука Требјешанин муњевито је протутњела Никшићем, додатно подигла тензије.

НИКШИЋ НА НОГАМА ЗБОГ ПРЕТУЧЕНОГ МЛАДИЋА: Полиција има 10 сати да реши случај, сутра се ванредно обраћа Андрија Мандић

Фото: В. К.

Пријатељи претученог младића преко друштвених мрежа послали су поруку никшићкој полицији дајући им рок да до 10 сати ујутру реше овај случај, или ће их Никшићани сачекати испред зграде полиције.

Фото: В. К.

Фејсбук и друге мреже су усијане осудама овог вандалског чина.  Готово да нема коментара у коме се нападачи не виде као активисти Демократске партије социјалист.

Лукин пријатељ Александар Вујовић је написао:

- Вечерас ми је жао што нисам био уз брата Луку Требјешанина. Порука за ове бандите из ДПС-а, нећемо вам дозволити да било кога више пребијете. Ми има да се бранимо а ви видите шта вам је паметно чинити!

Петар Челебић се такође осврнуо на немио догађај.

- Бог тебе чува, саборче и брате наш! А те насилнике и криминалце ће стићи Божја казна, кад тад!! Попрскати момка бибер спрејом, па га онда групно истући моткама и онда га оставити да лежи на плочнику без свести, увек је био ваш манир! Њега Бог чува, а вас ће казнити!!! Стидите се тих прљавих руку кад образа немате!!

Из коалиције „ За будућност Никшића“ за сутра су најавили ванренду прес конференцију на којој ће говорити Андрија Мандић, лидер Нове српске демократије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)