БРУТАЛНА САЧЕКУША У НИКШИЋУ: Млади политички активиста српске коалиције претучен шипкама, остао без свести од батина

В. К.

26. 02. 2021. у 20:57

ВЕЧЕРАС је у бруталној сачекуши у никшићкој месној заједниц Драгова лука претучен активиста листе „За будућност Никшића“ Лука Требјешанин (19).

БРУТАЛНА САЧЕКУША У НИКШИЋУ: Млади политички активиста српске коалиције претучен шипкама, остао без свести од батина

Фото: В. К.

Према незваничним сазнањима њега је након што су излетели из аутомобила напало неколико особа наоружани шипкама и другим опасним реквизитима. Од задобијених удараца Требјешанин је пао на асфалту без свести, да би потом био пребачен у никшићку болницу.

У коалицији „За будућност Никшића“ потврдили су за овај немио догађај који је озлоједио Никшићане.

- Нанесене су му теже телесне повреде. Овим путем захтевамо да се починиоци овог кукавичког чина што пре пронађу и процесуирају. Наш млади активиста је неколико ноћи праћен и све су прилике да је напад био планиран неколико дана уназад. Желимо да кажемо да очекујемо да се овај случај реши до ујутру или ћемо сами морати да се бранимо  и да потражимо оне  који су ово урадили. Док се случај не реши сматраћемо да иза овога стоји полиција. Позивамо Зорана Брђанина да се укључи у решавање овог проблема и смени руководство ЦБ Никшић, уколико тако не буде бранићемо се од насртаја оних који причају причу о европским вриједностима и европском тиму, поручили су из коалицје „За будућност Никшића“.

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)