МИЛАЧИЋ У ПРОБЛЕМИМА: Штибохар и Ђекић напустили Праву ЦГ у Херцег Новом, чланови са њиманапуштају странку

Novosti online

20. 02. 2021. у 11:57

МИЛАЧИЋ У ПРОБЛЕМИМА: Штибохар и Ђекић напустили Праву ЦГ у Херцег Новом, чланови са њиманапуштају странку

Фото: Принтскрин

ЧЛАН главног одбора Праве Црне Горе Штибохар Драган као и члан иницијативног одбора Херцег Нови Ђекић Алекса, са делом чланства напустили су Праву Црну Гору у Херцег Новом.

Услед, како кажу, “неслагања са начином рада у иницијативном одбору Праве Црне Горе Херцег Нови, као и нагле промене курса у политичким ставовима централе, део чланова Праве Црне Горе не види себе више у овој партијској организацији”.

- Циљ нашег приступања Правој Црној Гори био је заштита нашег народа, афирмисање идеја православља, залагање за бољи социјални статус свих грађана наше општине, афирмисање младих људи без политичких хипотека. Сада са жаљењем констатујемо да је Права Црна Гора Херцег Новог постала сушта супротност своје изворне идеје. У тој супротности нема разумне границе па су доскорашњи тлачитељи православног народа неким чудом постали руководећи кадрови иницијативног одбора Права ЦГ ХН. У целој општинској структури подржаној из централе једини и доминантни вредносни мото је постао лични интерес. Стога и не чуди што и у другим градовима долази до масовног напуштања чланства Права ЦГ - закључили су у свом реаговању.

(ИН4С)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)