"ДПС ЈЕ ОСТАВИО ПУСТОШ - ДОСТА ЈЕ!" Јак одговор коалиције "За будућност Никшића" на изјаве Сање Дамјановић

Новости онлине

18. 02. 2021. у 11:54

КОАЛИЦИЈА "За будућност Никшића" реаговала је на наводе носиоца листе коалиције око ДПС Сање Дамјановић, која је рекла да се у Никшићу креира атмосфера "страха и безнађа".

ДПС ЈЕ ОСТАВИО ПУСТОШ - ДОСТА ЈЕ! Јак одговор коалиције За будућност Никшића на изјаве Сање Дамјановић

Фото: Танјуг/Влада Републике Црне Горе/Саша Матић

- Врхунац лицемерја и безобразлука је када ДПС своју листу у Никшићу назове "Заједно мењамо град набоље" и када носилац листе, Сања Дамјановић, каже како се у њему "креира атмосфера страха и безнађа". Тачно би се могло помислити да је нека друга политичка опција била на челу нашег града свих ових година, али та обмана неће проћи јер су Никшићани добро запамтили и пропатили под влашћу ДПС-а.

Из коалиције "За будућност Никшића" истичу да су страх и безнађе симболи владавине ДПС, и да су имали довољно времена да град "мењају на боље", као и да креирају нова радна места и подигну животни стандард.

- Уместо тога, од Никшића који је увек био покретач Црне Горе, како у економији, тако и култури, ДПС је иза себе оставио пустош и сад је тренутак да се каже - доста! Коалиција "За будућност Никшића" окупила је људе, партије, покрете, интелектуалце, младост, све оне који ће након наше победе 14. марта снажно и одлучно радити на томе да Никшић буде град развоја и напретка, у коме ће младост имати перспективу, из кога се неће одлазити. Крајње је време за промену, за локалну власт која неће красти од наше деце, него стварати послове и пристојне плате за све, а не само привилеговане. Локалну власт која препознаје да је снажан Никшић основа за снажну Црну Гору. Време је за будућност Никшића - наводи се у саопштењу коалиције.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)