ПАКЛЕНИ ПЛАНОВИ МИЛА ЂУКАНОВИЋА: Полиција скупља гласове за ДПС!

Novosti online

29. 01. 2021. у 18:07

ПАКЛЕНИ ПЛАНОВИ МИЛА ЂУКАНОВИЋА: Полиција скупља гласове за ДПС!

Андрија Мандић / Фото Танјуг

МИ у Никшићу имамо једно неодговорно понашање, док лидер ДПС Мило Ђукановић укрупњава свој блок, неће изаћи сама Демократска партија социјалиста него ће позвати традиционалне политичке партнере, дотле се уситњава или неко покушава да уситни овај наш блок, поручио је један од лидера Демократског фронта и председник Нове српске демократије Андрија Мандић.

- Избори у Никшићу су веома важни јер победом тренутне парламентарне већине која је на власти завршава се са причом Демократске партије социјалиста. Пад процената подршке ДПС-у нијетолико значајн, из простог разлога јер није дошло да значајних промена на којима почива власт Демократске партије социјалиста. Ми и даље полицију и телевизију коју контролише претходни режим, имамо нетакнуту машину која је сила режима у овом тренутку - казао је Мандић гостујући у Јутарњем програму на Хепи телевизије.

Лидер Нове српске демократије, коментаришући привођења неких људи на граници са Србијом због наводног доласка ради куповине гласова у Никшићу, каже да се сад остали људи из Србије плаше да дођу у Црну Гору, због такве кампање људи ће се плашити да изађу на улицу мислећи да ће их неко питати имају ли паре за куповину гласова.

- Та кампања је сувише наивна и јефтина да може било где да прође. Ми имамо проверене информације да чак и полиција, која није промењена, скупљају сигурне гласове за ДПС. У периферним деловима Никшића где људи живе тешко су се појавиле понуде од стране Демократске партије социјалиста, која је прави мајстор за такву врсту кампање - додао је он.

Мандић је истакао да је на РТЦГ-у још горе него за време старог режима, још је кампања оштрија, тамо је остао исти састав.

- Уређивачки тим сигурно очекује да ће бити смјењен па ових последњих дана су постали једна разуздана антисрпска пропагандна машина - додао је Мандић.

Он се осврнуо и на споменик Стефана Немање који је отворен у Београду, те истакао да је један дио грађана Подгорице пожелио да се такав споменик постави и у главном граду Црне Горе.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)