"НОВОСТИ" САЗНАЈУ ДЕТАЉЕ СТРАВИЧНОГ НАСИЉА НАД НАСТАВНИЦОМ БИОЛОГИЈЕ: Ево шта се десило у ОШ "Јован Дучић" на Новом Београду

Б. Б.

13. 06. 2024. у 20:31

У ОСНОВНОЈ школи "Јован Дучић" на Новом Београду данас поподне догодило се физичко и психичко насиље над наставницом биологије С. К.

НОВОСТИ САЗНАЈУ ДЕТАЉЕ СТРАВИЧНОГ НАСИЉА НАД НАСТАВНИЦОМ БИОЛОГИЈЕ: Ево шта се десило у ОШ Јован Дучић на Новом Београду

Фото: Н. Скендерија, Shutterstock

Како "Новости" незванично сазнају, до насиља је дошло око 15 часова у просторијама кабинета биологије.

Мајка ученика 5. разреда ОШ "Јован Дучић", А.Р, физички и вербално је напала наставницу биологије С. К, јер је била незадовољна предложеном закљученом оценом.

Како "Новости" незванично сазнају, напад се догодио тако што је мајка ученика ударала наставницу, оборила је на под и затим псовала, шутирала, чупала и ударала наставницу тако да су јој наочаре пале на под.

Упућивала јој је претње које се директно односе на живот и здравље - "Не чује те нико!", "Нећеш жива изаћи", "Не знаш на кога си се намерачила", "Пребићу те", "Убићу те".

Уз стравичне претње, А. Р. јој је упућивала и вулгарне псовке, а непрестано ју је шутирала и претила да жива неће изаћи.

Након што је дежурни наставник видео шта се дешава, одмах је позвао полицију, која је убрзо дошла.

Позвана је и хитна помоћ, која је дошла након више од сат времена, после више позива запослених у школи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

ОЧЕКУЈЕ се да ће немачке власти у среду одобрити буџет за 2025. у коме ће 4 милијарде евра бити издвојено за војну подршку Украјини, уместо 8 милијарди у 2024, преноси Ројтерс, позивајући се на нацрт документа.

17. 07. 2024. у 11:27

Коментари (0)

ЏУЛИЈУ РОБЕРТС НА ВИМБЛДОНУ НИКО НИЈЕ ПРЕПОЗНАО: Скроз се променила (ФОТО)