БЕОГРАЂАНИ ОЧЕКУЈТЕ ИЗМЕНЕ ЈАВНОГ ПРЕВОЗА: Ево које промене у саобраћају нам сутра следе због јесењег маратона

Ј. Г. П.

26. 11. 2022. у 09:15

ТРЕЋИ београдски јесењи маратон биће одржан сутра, када ће учесници трчати последње три трке - на десет, 21 и породичну трку на 2,3 километра.

БЕОГРАЂАНИ ОЧЕКУЈТЕ ИЗМЕНЕ ЈАВНОГ ПРЕВОЗА: Ево које промене у саобраћају нам сутра следе због јесењег маратона

Илустрација В. Н.

Старт на десет и 21 километар је у 10.00 часова, а многобројне линије градског саобраћаја возиће измењеним трасама до 15.00, када се враћају у стандардан режим. Осим аутобуса ЕКО2, 24, 26, 27, 31, 37 и 44 који ће до 17.00 часова саобраћати измењено.

Све трке стартују на раскрсници Булевара краља Александра и Ресавске улице. Учесници "Београдских 21" потом настављају Београдском - Старине Новака - 27. марта - Џорџа Вашингтона - Цара Душана - Булеваром војводе Бојовића - Кнеза Симе Марковића - Поп-Лукином - Бранковом - Бранков мост - Булевар Николе Тесле - Карађорђев трг - 22. октобра - Александра Дубчека - Булевар Михајла Пупина - Омладинских бригада - Булевар Милутина Миланковића - Булевар уметности где се окрећу, а потом назад кроз Милентија Поповића, преко Бранковог моста до хотела "Москва", односно до циља.

Учесници трке "Београдских 10" трче кроз Београдску до Бранковог моста и назад до хотела "Москва".

Породична трка такође стартује на истој раскрсници, али 15 минута касније, а циљ је на Теразијама.

Линија 23 се дели на два дела, те ће 23А возити на релацији Карабурма 2 - Цвијићева, а 23Б Адмирала Гепрата - Видиковац. Аутобус 26 од 9.00 до 12.00 возиће уобичајено од насеља Вељко Влаховић до Дорћола, затим ће од 12.00 до 15.00 окретати код Омладинског стадиона, а потом поново до Дорћола.

Тролејбус 29 саобраћаће на релацији Трг Славија - Медаковић 3, док ће линија 31 возити од Студентског трга преко Дечанске и Трга Николе Пашића до Славије и даље редовном трасом.

Линије 65 и 95 се такође деле на два дела па ће 65А возити на релацији Звездара - Вуков споменил, а 65Б на релацији Ново бежанијско гробље - Сава центар, док ће 95А саобраћати од Борче до Цвијићеве и 95Б од Блока 45 до Блока 20.

НОЋНИ РЕЖИМ АУТОБУСА

У НОЋИ између суботе и недеље линије које иду преко Теразија делимично мењају трасе и са Трга републике саобраћају трасом: Македонска - Дечанска - Булевар краља Александра - Кнеза Милоша - Немањина и преко Трга Славија својим редовним трасама у оба смера. Укидају се стајалишта "Теразије" и "Београђанка", а возила ће стајати код Народне скупштине, на стајалишту "Пионирски парк" и код "Лондона", док се стајалиште "Трг републике" код "Инекса" измешта у Македонску улицу код "Дунав осигурања".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (0)

ВОЗАЧ 56-ице НИЈЕ СТИГАО ДО ОКРЕТНИЦЕ: Кардиолог открива који су симптоми срчаног удара - мушкарци их чешће ИГНОРИШУ