ОТВОРЕНА ЛЕТЊА СЕЗОНА БАЗЕНА НА БАЊИЦИ: Председница ГО Вождовац посебно се захвалила председнику Вучићу (ВИДЕО)

Промо

25. 06. 2022. у 09:43

ПОВОДОМ званичног отварања летње сезоне базена на Бањици председница ГО Вождовац Ивана Томић Илић се обратила присутнима и пожелела срећну сезону.

ОТВОРЕНА ЛЕТЊА СЕЗОНА БАЗЕНА НА БАЊИЦИ: Председница ГО Вождовац посебно се захвалила председнику Вучићу (ВИДЕО)

Фото: Промо

На самом почетку она је истакла да се на првом месту и највише захваљује председнику Србије Александру Вучићу јер се поштује воља народа и базени који су градили Вождовчани и који је грађен од новца Вождовчана, враћен њима.

- Базени Бањица су власништво Општине Вождовац тек 10 месеци! Непуних годину! Шта нас чека од посла?  Ми јесмо реконструисали базене споља, али објекат, унутрашње инсталације и базени унутра су нетакнути 30 година, сваког трена кров може да се сруши, зато нам је неопходна помоћ Града Београда.  Овакав потенцијал нема ниједан други центар: Бајфордову шуму, извориште топле воде од 17 степени на само 60м дубине и 20ак метара од базена, огроман паркинг. На нама је сада свима да уложимо пуно рада: да реконструишемо објекат, унутрашње базене, да користимо нештетан извор грејања, да уредимо паркинг, обезбедимо прилаз пешацима са стране Булевара ослобођења.

Грађанима од данас од 10 часова желимо добродошлицу, да овде уживају, да се осећају лепо и безбедно, а ми ћемо пуном паром и још већим срцем радити како смо и обећали целог лета да базени буду како Вождовац заслужује. Некада делује немогуће? Да, али зато не одустајемо ни на секунд, јер Вождовчанима је базен Бањица посебно емотивно па тек пословно важан. 

Спој радити оно што волите - све је онда могуће. 

Захваљујем се посебно Граду Београду и секретаријату за имовину сто су нам вратили и осталу имовину паркинг и тениске терене. Паркинг испред средићемо ургентно јер је небезбедно за возаче и пешаке, а са тениским теренима нажалост још увек је спор у току. 

Ирени Вујовић која нам је омогућила да учествујемо на конкурсу чиме ћемо престати да се грејемо на штетни и прескупи мазут. РГЗ-у у што решава предмете у корист правде и Вождовчана Луки Петровићу  и секретаријату за инвестиције јер ради на пројекту реконструкције и извођења.  Србија гасу што ће помоћи да добијемо прикључке.

Захваљујем се свим спортским клубовима и закупцима што деле са нама и добро и зло. Чак и после 30 година страшних размирица Општине и ВК партизан, доласком руководства од 2021, они су наши пријатељи, сматрамо да је Бањица њихова кућа и сваки њихов успех и неуспех и наш је.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МЛАЂИ ЈЕ КРЕНУО ОЧЕВИМ СТОПАМА: Ово су синови Небојше Глоговца (ФОТО)