ВЕЧЕРАС У 20 САТИ: Затвара се пункт за вакцинацију у тржном центру “Ушће”

Танјуг

05. 12. 2021. у 11:25

ПУНКТ за вакцинацију у београдском тржном центру "Ушће" затвара се вечерас у 20 сати, изјавила је градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић.

ВЕЧЕРАС У 20 САТИ: Затвара се пункт за вакцинацију у тржном центру “Ушће”

Фото: П. Митић

У изјави за Танјуг подсетила је да је тај пункт отворен 11. октобра, по други пут, по захтеву грађана, те истакла да је на њему за месец и по дана вакцинисано око 12.000 суграђана.

- Први пут када је отворен у мају, радио је пет недеља и на овом пункту је вакцинисано чак 13.000 људи навела је Станисављевић.

Истакла је да је у тржном центру “Ушће” укупно вакцинисано више од 25.000 људи што, додала је, показује колико је велики одзив суграђана био и колико је отварање пункта за вакцинацију у тржним центрима била добра одлука.

- Када је пункт отворен, многи нису разумели колико је важно да се људима омогући вакцинација тамо где живе, раде и долазе, поготово да је ово начин да и младима приближимо вакцинацију обзиром да нам је важно да се повећа број вакцинисаних и у тој категорији- рекла је Станисављевић.

Захвалила је ТЦ "Ушће" јер је Граду Београду бесплатно уступило простор за вакцинацију, као и лекарима и сестрама који су радили сваки дан како би заштитили све грађанке и грађане који су дошли на вакцинацију.

- До краја године у плану нам је отварање још два пункта за вакцинацију - у ТЦ Стадион и ТЦ Беошопинг центру- додала је Станисављевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)