УПОЗОРЕЊЕ ЗА КРЕТАЊЕ ОКО БУБАЊ ПОТОКА: Уништавају се експлозиви заостали након хаварије у Лештанима

Novosti online

03. 12. 2021. у 07:57

ДАНАС ће се од 9 до 12 часова уништавати неексплодирано убојно средство на стрелишту војног комплекса "Бубањ Поток", које је пронађено након неконтролисане експлозије која се десила у фирми „ЕдеПро“ 23. 11. 2021. године.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА КРЕТАЊЕ ОКО БУБАЊ ПОТОКА: Уништавају се експлозиви заостали након хаварије у Лештанима

Фото: З.Ј.Мачак

У том периоду се моле суграђани да избегавају да се крећу у непосредној близини граница стрелишта на војном комплексу „Бубањ Поток“.

Најстроже је забрањено свако прикупљање и дирање нераспрснутих зрна и њихових делова, јер је то опасно по живот. При наиласку на таква зрна свако лице је дужно да о томе одмах обавести најближе органе полиције или најближу Команду Војске Србије. Војска Србије неће сносити одговорност за несрећне случајеве који могу настати дирањем нераспрснутих зрна и њихових делова.

Свако лице које евентуално претрпи материјалну штету због активности јединице доставиће одмах своју пријаву Команди Војне поште 5004 Јаково на адресу ул. Армњска бб, 11276 Јаково, а најкасније до 15 часова 6. децембра 2021. године. Пријаве примљене после тог рока неће се узети у обзир.

У пријави треба навести име и презиме оштећеног, односно назив правног лица, датум и време када је штета причињена, место и природу штете, као и суму која се тражи као надокнада.

Команда Војне поште 5004 Јаково саопштиће датум, време и место састанка комисије за процену причињене штете.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)