STANARI BLOKA 45 U STRAHU: Neko ostavlja čudne oznake pored ulaznih vrata (FOTO)

Novosti online

26. 03. 2021. u 17:01

STANARIMA zgrada u novobeogradskom Bloku 45 ovih dana nimalo nije svejedno jer se blokom širi upozorenje svim komšijama da su se pored pojedinih stanova pojavile čudne oznake za koje niko ne zna šta znače.

СТАНАРИ БЛОКА 45 У СТРАХУ: Неко оставља чудне ознаке поред улазних врата (ФОТО)

Zakon treba da otkloni nejasnoće

Novobeograđane su te oznake uznemirile a reč je o minijaturnijm krstićima napisanim hemijskom pored zvona na ulaznim vratima.

FOTO: Printskrin

Jedan od stanara objavio je u Fejsbuk grupi kako je primetio na zidu, kraj zvona, ispisano slovo "X". On je rekao i da je primećeno da se to ponavlja u nekoliko ulaza i to po jedan stan po spratu.

FOTO: Printskrin

Tekst potpisa

"I mi smo to videli pre nekoliko nedelja, blok 64", "Kod moje bake u soliterima je izrezbaren "X" kod zvona, pre oko 3 nedelje. Za svaki slučaj je izgulila nožem", "Nama je obeležen. Nismo ni primetili, upozorio nas je dostavljač pice pre nekih mesec dana"...

FOTO: Printskrin

Stanari veruju da im neko tako tipuje stanove a jedan od njih tvrdi: To ostavljaju provalnici svaki put kad niste kod kuće, što više znakova, znaju gde da provale.

(Kurir rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

KRUG OKO SLONARE TRČI 150 MALIŠANA: U zoološkom vrtu na Kalemegdanu u subotu još jedan dečji maraton